Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwariuje

skonczyly m sie fajki!

Polecane posty

Gość zwariuje

zaraz zwariuje, żadnego czynnego sklepu !!! poradźcie coś!!! jak ukoić ból:))))

Gość idz spac
:classic_cool:

Gość chyba jak wyżej
:classic_cool:

Gość zwariuje
za nic!!! czekam do otwarcia pierwszego sklepu!! jeszcze 4 godz. 50 minut!!!!

Gość zagraniczny laptop
na stacje benzynowa idz

Gość zwariuje
boje się:))) najbliższa stacja jest za daleko, a ja rodzaju żeńskiego jestem:)

Gość zagraniczny laptop
to taksowke wezwij:P ja tez rodzaju zenskiego a po fajki nie raz do nocnego lazilam, ktory ode mnie oddalony 10 minut drogi

na przyszlosc musisz sie zaopatrzyc w zakochanego napalenca to bedzie ci w nocy o polnocy kupowal i przywozil co tylko chcesz

Gość zwariuje
:))) ta ostatnia rada najbardziej mi se podoba:))) mój już nienapalony:) śpi i ma mnie gdzieś i rzeczywiście czas znaleźć kogoś innego.... patrzcie do jakich wniosków można dojść w obliczu braku fajek:)) jestem coraz bardziej zdesperowana i myślę żeby odpalić samochód, ale per primo nie jeździłam od 10 lat:) a per secondo jestem po spożyciu alkoholu:)

Gość zagraniczny laptop
jak masz sama jechac po alkoholu to lepiej wezwij taksowke. Nie ma nic gorszego niz pijany kierowca:O Jak pije to nie jezdze a pije czesto- wiec z tym nie jechaniem bierz ze mnie przyklad

ojjj to lepiej sie pomeczyc kilka godzin z nałogiem niz potem cale zycie z wyrokiem..

Gość zwariuje
no jasne ,że nie pojadę po pijaku, tak tylko mi się majaczy, myślę też o zapaleniu czegokolwiek przypominajacego tytoń:)) czy jakieś kwiatki sie nadają??? bierzcie pod uwage, ze zapijam glod nikotynowy alkoholem:) i mogę trochę bredzić:))) taxi nie wezwe, bo nie mam przy sobie tyle kasy - musialabym isc do bankomatu - uwierzcie mi , ze nie trafie:))

Gość zwariuje
a myslalam ,że pale bo lubie ,ze nie jestem uzaleznona:((( i stalo sie !!!! teraz czuje ten bol!!!!! 4 godz. 15 min.

to wezwij taksowke i niech ona cie podwiezie do bankomatu :P ja tak zawsze robie jak mam taki problem :D a jak bylam gowniara to takie suche patyki z dziura sie palilo, zeby byc dorosla i taka cool :P

Gość zwariuje
moze zapale slomke:))) te mam :))

plastik? chcesz sie otruc ??? :P moze nadajace sie pety z popielniczki??

Gość zwariuje
glupio mi wzywac taxi i jechac po fajki o 2 w nocy, bo jestem napruta w 3 litery:)) rodzina okrzyknie mnie jednostka patologiczna:)))) a ja taka do niedawna calkowicie niepalaca i niepijaca bylam:)))

Gość zwariuje
yes, yes , yes :) ide szukac na parapecie petow :))) nigdy nie wyrzucam do kosza - same spadają:)))

Hmm, a ja kiedyś poprosiłam taksówkarza, żeby kupił fajki i na pustym kursie do mnie przyjechał. Zapłaciłam jak za zboże, ale przynajmniej miałam fajki :D

nie pij wiecej bo po alkoholu jeszcze bardziej bedzie ci sie chcialo palic

Gość zagraniczny laptop
taa zapal slomke:O I na dodatek herbate w kartce od zeszytu:O Nie wiesz ze w taksowkach kartami mozna placic? Nie wiem gdzie mieszkasz ale mysle ze jak 10zl w 1 strone by cie wynislo to nie zbiedniejesz

ej no wlasnie, przeciez taksówkarzy to mozna po zakupy wyslac.. teraz mi sie przypomnialo, ze na jakiejs imprezie nam piwska taksi przywiozla :D

Gość Gdanski
Po czterdziestce wszysyko sie konczy!

niedawno mialam podobny problem, w koncu taksowka mi przywiazla... ale tak dlugo to trwalo ze poszlam spac bez palenia, zdarzylam prawie cale winko obalic czekajac. Nastepnego dnia tez nie palilam bo mialam takiego kaca ze na fajki nie moglam patrzec...

Gość zwariuje
ludzie, to male miasto! kartami w taxi... no prosze was :) wzielam 2 machy :) z peta na parapecie:) 3 godz. 54 min. myslalam, ze ktos poleci praktyki zen czy cos w tym rodzaju ;P a tu wszyscy jedz w nocy!!! wolaj taxi !!!! kocham was!!!

ok, w takim razie idz pobiegac dla relaksacji.. i calkiem przypadkiem w strone nocnego :P

Gość zwariuje
mam tylko czerwona prasowana.... rozgniote ja butem :))

Gość zwariuje
nie ma juz nic:(((( same filtry - macalam:)))) nawet nie pomyslalam, ze jestem taka nienasycona:))) ciagne do konca:))))