Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale o co chodzi?

Ale o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość Ale o co chodzi?

Spotykam się z chłopakiem. Bardzo przystojnym, wysokim, podoba mi się. Jest rok młodszy. Ja mam 20 lat. Przyjezdza do mnie moja mama go lubi itd. Ale czuje, że coś z nim nie tak. Ja wczesniej nigdy nie miałam nikogo 'tak na poważnie' i nie wiem jak to jest. Potrafi się nie odzywać całymi dniami. Prowokuje mnie czasami żebym się zdenerwowała (tak mi się wydaje). Na wszelki wypadek nie poszłam z nim do łóżka żeby mieć pewność, że nie chodzi mu tylko o seks, choć mówi mi, że chciałby się ze mną kochać ale powiedział, że poczeka. To takie sprzeczne sygnały... nie wiem o co chodzi... Może mi ktoś pomóc go zrozumieć?

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
jak sie nie odzywa całymi dniami to nie za dobrze. a jesli ty sie odzywasz pierwsza a on ma to wszystko gdzieś, to juz nawet bardzo nie dobrze...

Gość _Missi__
Hmm.. jesli to są wasze początki i on potrafi się całymi dniami nie odzywać to coś jest faktycznie nie tak. Początki zazwyczaj wyglądają tak, że oboje partnrów wręcz nie może się rozstać - jest to jeden z piękniejszych okresów związku. Może on nie probuje Ciebie zdenerwować, a chce się z Tobą pokłócic? Żebyś to np. Ty zostawiła jego. Poza tym nie rozumiam dlaczego w tym topicu jest wzmianka Bardzo przystojnym, wysokim, podoba mi się. ? Może jestes z nim tylko ze względu na wygląd? Może on jest równiez z Tobą tylko dlatego, poniewaz pociągasz go fizycznie? Może to o to chodzi w tym waszym zwiazku? W sumie młodzi jestescie i to tak troche nie bardzo mi tu pasuje. Ale być może chodzi mi o kolezenski seks, czy coś w tym rodzaju, a nie o związek ? ;)

Gość _Missi__
chodziu mu*

Gość Ale o co chodzi?
Nie pociąga mnie tylko fizycznie, jest zabawny, ciekawie opowiada, imponuje mi znajomością kina. A ja chcę stałego związku. On mówi, że mu na mnie zależy i to okazuje ale nie jak nie jesteśmy razem. Gdy wychodzimy gdzieś nie odstępuje mnie na krok...

Gość look into my eyessss
a jestescie razem? Czy tylko się spotykacie? Jak dlugo trwa wasza znajomosc?