Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kergjks,fjrek

Zimne nowe mieszkanie

Polecane posty

Gość kergjks,fjrek

W lutym kupiłam nowe mieszkanie . Okna z salonu z aneksem kuchennym wuchodzą na północny-wschód, dwa pokoje od zachodu. kiedy odbierałam mieszkanie w zimie to miałam właczone kaloryfery, teraz mimo ze na zewnatrz jest ponad 20 stopni to w kieszkaniu jest ok.16. wczesniej mieszkalam w mieszkaniu które wychodziło na półudnie i to byl koszmar, goraco jak w piekle, nie dąło sie nic zrobic, nawet obiadu ogotowac, wiec z ulga wybrałam chłodniejsze. ale zastanawiam sie czy nie popełniłam błędu, bo to aktualne mieszkanie jest zimne.... da sie cos z tum zrobic? ogrzeje sie z czasem?moze powinnam pomyslec o kolejnej zmianie mieszkania?

Gość kergjks,fjrek
w lecie? chodziło mi raczej o odpowiedzi osób, które miały juz podobne doswiadczenie.

Gość było tak?
zasłonki sobe wklej/kopiuj wklej:D/

Gość pot
rozpalić ognisko w domu

Gość było tak?
chlodzik jest wskazany po co zmieniac:)

Gość ale co mamy zrobić
przekręcić twój dom? Przecież chyba wiedziałaś, że od północy raczej słońca mieć nie będziesz...

Gość trererteert
nie powinnas miec zimno skoro masz okna na zachód bo juz od jakiejs 16 powinnas miec wieczorem słonce. pólnocny wschód tez jest bardzo dobry. nie pomyliłas stron swiata bo te opisywana sa idealne? w jakich godzinach masz w domu słonce?

Gość Falski
graj na gitarze i śpiewaj to się rozgrzejesz

Gość kergjks,fjrek
rano-teraz praktycznie od 5-11, czasami do 12. po południu od ok.17 masakra- zrobiłam duży błąd :-( teraz to widzę