Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sysia81

czy dobrze wyglądam w krótkich spodenkach?

Polecane posty

Gość vnm
krotszych juz nie miałas? :O

myśle, że bez nich było by lepiej :classic_cool: Fajna z ciebie dupa więc pewnie we wszystkim Ci dobrze

Gość ciekawa choinka

Gość niby ok ale
przyjęłaś maskującą pozę i zdjęcie dodatkowo jest ciemne, musiałabyś stanąć prosto z lekko rozstawionymi nogami w lepszym świetle, a tak to trudno lepiej ocenić

Gość johny_kalesony
Na pierwszy rzut oka jest OK, ale stan prosto to wtedy bedzie lepiej widac czy wszystko gra:D

Gość elcia1984
Sysia wygladasz super masz zgrabne nogi moja rada n lto tylko krotkie spodenki i spodniczki:)

Gość masz kompleks na
punkcie ud?

Gość didiiii
sysiu zdaje mi sie ze ok jestes ladna i zgrabna (wg mnie nogi powinny byc szczuplejsze ale nie przejmuj sie - wiekszosc posądza mnie o anorektyczne upodobania :P) ale wstaw jakies zdjecie ktore pokaze te Twoje nogi jak nalezy - stan prosto, tylem w jasnym dziennym swietle i wtedy bedzie mozna powiedziec

Gość poli27
a te wzmocnienia od rajstop najładniejsze :O:O...bezguściara z ciebie...

Gość sysia81
Dzięki za odpowiedzi. Nie mam jakiś szczególnych kompleksów, jedynie co ostatnio mój kolega zasugerował, że mam masywne uda i lepiej bym ubierała dłuższe spodenki. Kiedyś byłam całkiem przy kości, potem urodziłam córkę i wtedy wzięłam się za siebie. Od jakiś 2 lat tak wyglądam.

Gość didiiii
a jaki rozmiar nosisz, jaki masz wzrost i wage? niechże oszacuje czys Ty do takich ciuszkow czy nie :P

Gość nie wiem132
macie kule na oczach? brzydkie nogi i tyle

Gość sysia81
Rozmiar najczęściej 38, 168 cm i 58 kg.

na pierwszym zdjęciu widać ze masz małe wcięcie w tali ( chyba ze to wina pozy). rozumiem ze pasek miał ją podkreślić ale jest za nisko. jest straszny klamra z cyrkoniami??? na drugim zdjęciu mało widać ale skórzana krótka kurtka (bolerko?) już trochę dodaje ci kształtu klepsydry. sweter nie potrzebnie wciągnęłaś na szorty. wygląda to jakbyś chciała je na siłę zasłonić. czuła się z tym nie komfortowo. jak ubierasz szorty lub mini nie chowaj ich pod górą to źle wygląda. poza tym ten golf jest jakiś taki bez kształtny, nijaki, nic nie podkreśla, taki wór (może na zdjęciach się to zlewa kiepska jakość). ktoś wspomniał o rajstopach. tak nie może być wybierz rajstopy bez wzmocnień. wymień górę a będzie okej.

Gość diiii
no to faktycznie moj ideal sylwetki jest szczuplejszy ale tam... jak nie masz cellulitu to nos co lubisz i w czym sie dobrze czujesz i nic nam do tego