Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rena1969

ktora lubi otwierac drzwi bedac prawie nago?

Polecane posty

A co bys zrobila, przychodzi chlopak od pizzy, ty jestes w samym reczniku, ktory opasa twoje piersi a pupcia lekko wystaje od dolu. Upada ci jakas moneta, ty sie schylasz, on zuwaza twoja cipeczke ze sie wypinasz tylem do niego i wklada ci do niej palec. Tzn najpierw cie masuje po niej, tak delikatnie, zeby zobaczyc twoja reakcje, a pozniej cie masuje na calego. Jak bys zareagowala na takiego samca??

Gość czemu nie
...a wiesz autorko-a ja lubie pokazywac dziewczynom/kobietom.Wszystko-i bez zadnego kompletnie wstydu...... . Wiem co czujesz gdy to robisz po sobie.

Gość elkav
ja lubie podnieca mnie to bardzo

Gość KSW podoba mi się twój opisik
idę się popieścić bo normalnie cała cipcia tak mi pulsuje, że jak się nie wymasuję to oszaleję

Gość dominikol
to sie pokaż tutaj jak Cię to tak podnieca

Gość fantazje
!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dominikol
raczej masturbacje

Gość rena1969
wtedy ja udaję, że ta moneta mi wpadła w najdalszy kąt i wypinam się coraz mocniej, następnie łapię go za kutasa lirzę jaja aż do wytrysku po czym uśmiecham się i mówię, że "rozumiem, że pizza dzisiaj była gratis na koszt firmy", zabieram ją a typka wywalam za drzwi a sama zaczynam się masturbować jeszcze ciepłym kawałkiem pizzy.

Gość złotousty
podniecajace. fajnie by bylo tak przyjsc do znajomej, z ktora niby jest sie tylko na czesc a tu zonk, przy dwiach stajeleeko zdyszana tylko w stringach, zaprasza do srodka, daje buziaka iiiiiii :)

Gość złotousty
a jeszcze bardziej podniecające by było przyjść do znajomego. On mi przybija piątkę a jednocześnie drugą ręką łapie mnie za mojego mocarza wbijając swoje słodkie usta w moje. To by było dopiero coś !! :-)

Gość you'reredsoakingwet
upupup!!!

Mam 18 lat i przyznam się że raz miałam sytuacja gdy właśnie po kąpieli byłam w samej koszulce i zjawił się nage pod drzwiami pan od sprawdzania liczników a licznik mam na klatce wiec musiałam wyjśc na klatke i otworzyc mu drzwi od takiego pomieszczenia a jeszcze na dodatek jest tam wiele niepotrzebnych rzeczy i cieżko tam wejśc , wiec musiałam się nachylic by zapalic mu swiatlo by co kolwiek zobaczył . Widziałam jego zamieszanie w oczach jak się odwróciłam . Poczułam się tak kobieco . :)

rena1969 napisz jakie miałaś jeszcz sytuacje z otwieraniem drzwi ,a może jakieś inne ciekawe ,prowokujące sytuacje . pozdrawiam

rena1969 napisz jakie miałaś jeszcz sytuacje z otwieraniem drzwi ,a może jakieś inne ciekawe ,prowokujące sytuacje . pozdrawiam

Gość mlody siusiak
a ja bym chciał tak otóż otwieram drzwi wychodzi taka 30-40 podaję jej jakąś paczkę i patrze na jej zgrabne ciało jest w koszulce od swojego faceta i nogi całe odsłonięte opalone :D oczywiście jej facet w pracy i nagle chwytam ją za rękę i dokładnie masuje jej piersi i wsadzam już mój język do jej ust zamykamy szybko i drzwi i bawimy się u niej w mieszkaniu;)

Gość alfint 2020
Czasem robimy sobie z moją kobietą różne gry erotyczne. Byliśmy w hotelu, wszystko perfekcyjnie zaplanowałem, wracałem już z miasta, sms-em zażyczyłem sobie żeby przywitała mnie w prześwitującej i króciutkiej koszulce, wcześniej na określoną godzinę zamówiłem do pokoju szampana i tacę owoców. I nastąpiła obsuwa, bardzo, bardzo ważny telefon zatrzymał mnie na kwadrans tak że nawet zapomniałem że tego szampana przywita w negliżu. Obawiałem się że będzie wściekła że ją wystawiłem a okazało się że ta sytuacja podnieciła ją do szaleństwa.

Gość gość
odświeżam fajny topic

Gość gość
Hallo

Gość gosciowa
ja lubie chodzic nago i nie zaslaniam do konca rolety;p

Gość gość
hey

Gość gosciowa
hej

Gość betii20
kiedys wyszłam do facetea w same koszulce nocnej ale miał minę