Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olimpkaa123

D o tych co załozyly rodziny z rozsądku

Polecane posty

Gość olimpkaa123

Czy sa tu jakieś kobiety - i to pytam na serio - które wyszły za maż z rozsądku, założyły rodziny z rozsądku? NIe żałujecie swoich decyzji? I co was skłoniło tak naprawdę? Czy była u was tzw. presja rodziny?? Pytam na poważnie, więc głupie wypowiedzi darujcie sobie - wy którzy lubicie robić sobie żarty.

Gość rodzina z rozsadku hahahah

Gość rodzina z rozsadku hahahah
Wiem tyle ze jak ktos sie nie spypie to pozniej nie musi zakladac rodziny "z rozsadku"

podnosze temat. moze akyrat ktos taki tu jest. Nie chodzi mi o rodziny zakladane z powodu ciazy - chociaz takei tez sa zawiazywane z rozsadku..

Gość ja mam meza z rozsadku
którego nie kocham i brzydze sie kiedy sie całujemy, a seks jest 2 razy w miesiacu do którego musze sie zmusic, on wie,że cos jest nie tak, ale stara sie to ignorowac, ma bardzo dobry chararkter, zasługuje na kogos lepszego niz ja, problem w tym ze bardzo mnie kocha, jak chcialam odejsc jeszcze gdy bylismy zwykla para to histeryzowal myslalam ze zrobie mu krzywde odejsciem, nie mamy dzieci, on chce miec, a ja go oklamuje mowie ze mam problemy hormonalne

moja rodzina go uwielbia, oni tak doradzali ten slub

Gość rozsadna
Ja tez mam męża z rozsądku, on mnie kocha, jesteśmy szczęśliwi, ale jak pomyśle o moim " niedoszłym" mężu który nie byłby z rozsądku to mi ciary przechodzą. Był punkowcem... u rodziców by to nie przeszło.

a facet ktorego naprawde kochalam i do tej pory cos do niego czuje niedawno sie ożenił

istnieja jednak takie zwiazki... ale czy ktoras mimo wszystko jest szczesliwa?? wiadomo - nie w pelni, ale moze chociaz troszke?