Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aśka 21xxxxx

podprowadzone listy-pomocy!!!

Polecane posty

Gość Aśka 21xxxxx

Witajcie mam nietypowy problem, sasiadka podprowadza mi poczte, nie zlapalam ja za reke,ale ja podejrzewam!!!Mieszkam w bloku i mam skrzynke na listy na drzwiach do mieszkania.Wczoraj dziwnym trafem znalazl sie MOJ rachunek za prad z tygodniowym opoznieniem i to juz za duzo jak dla mnie!!!Mial ktos taki problem??

Gość Aśka 21xxxxx
czy moge to gdzies zglosic???

Gość Aśka 21xxxxx
nikt nie mial takiego problemu??? Tylko ja mam takich pojebanych sasiadow??

Gość dbh
a nie możesz zmienić skrzynki na taką, żeby sąsiadka nie wydostała listu? bardziej zabudowaną? jak nie złapiesz babsztyla na gorącym uczynku to nic nie udowodnisz jej :o

Gość Aśka 21xxxxx
jak nic innego nie pomoze to bede musiala ja wymienic, ale nawet jak zlapie ja za reke to nic nie zmieni bo sie wyprze wszystkiego:( tylko z nia sa problemy w tym bloku.

Gość Aśka 21xxxxx
ale jak przyjdzie wieksza koperta to i tak listonoszka jej tam nie wcisnie i polozy pod drzwiami i znow bede miala otwarta koperte!!! skad sie tacy ludzie biora???

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A nie możesz poprosić jakąś normalną sąsiadkę, która często jest w domu, żeby odbierała twoje listy? Dogadaj się z listonoszką i już. Moja mama tak kiedyś zrobiła jak jej teściowa otwierała i chowała korespondencję.

Gość dbh
kurcze... wścibstwo ludzi nie zna granic. może jak bedziesz już wymieniać to załóż sobie jakąś większą żeby mieściły się wszystkie listy... albo zaadresuj do siebie taką większą kopertę a w środku napisz coś w stylu : "wiem że czytasz moje listy... i co? lżej ci z tym że wiesz ile wynoszą moje rachunki?" niech sąsiadka to przeczyta... :)

Gość Aśka 21xxxxx
no tak tylko problem z tym ze kilka razy zadzwonilam do energetyki, ze mi ich rachunki nie dochodza, a teraz tak mysle czy ona poprostu ich nie wziela, a jakas niewinna osoba operdziel za to dostala.Jak dziecko mi sie urodzilo, to z Nestle dostawalam co jakis czas probki ich produktow i juz wtedy koperty byly otwierane, a wczoraj dopiero sie to wydalo, bo poczta w koncu w niedziele nie pracyje.A jak kupie wieksza skrzynke to i otwor bedzie wiekszy i znow rece tam wcisnie!!!Chyba bede musiala z listonoszka porozmawiac, bo nie widze innego sposobu:(