Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwiec$$$

kochane powinien być lepszy od męża w łóżku prawda?????

Polecane posty

Gość czerwiec$$$

a jesli tak nie jest ?????? jest kilka razy gorszy to co mnie przy nim trzyma ??????????????

Gość czerwiec$$$
nie nie nie meżą kocham do kochanka nic nie czuje naprawde ale sama juz nie rozumiem o co chodzi

Gość czerwiec$$$
tez sie bzykam z kochankiem ale zero przyjemnosci raczej orgazmu

Gość Robimy to dla was
To po co Ci ten kochanek?? Brakuje Ci towarzystwa?

Gość no swietnie
to teraz nawet jak ma dobry seks w malzenstwie to i tak zdradza :D ciekawe jaka tym razem wymowka dla wscieklizny macicy

Gość czerwiec$$$
dlatego pytam wac o co tu moze chodzic jak bym wiedziala nie zawracala bym wam glowy

Gość czerwiec$$$
moj mąz tez wcale nie byl dobrym kochankiem ale zbiegiem lat poznalismy siebie swoje ciala i normalnie sie dogadujemy u nas wszystko jest ok w kazdej dziedzinie ale ten koles cos musi miec w sobie jesli sex jest marny tylko c o jak bym wiedzial co to jest moze i bym to zwalczyloa by normalnie dalej zyc

Gość czerwiec$$$
a moze to przez prace?????/ mamy wiele podobnych tematów on strażak ja ratowniczka?

Gość Obiektywna1234
Hmm ciżeko mi Ciebie zrozumieć! jak można zdradzać męża, którego kochasz tylko dlatego, że macie podobną pracę czyli zainteresowania? To co z każym strażkiem pójdziesz do łóżka, tylko dlatego, że masz z nim o czym gadac?? Wydaje się mi, że poprostu jesteś niedowartościowana i dlatego szukasz pochwał z ust mężczyzn

Gość wprawdzie nie mam
strażaka ale odczuwam podobnie ;) to chyba chęć posiadania i pewnego rodzaju dowartościowania;)

Gość Bastiannn
jestes zwykla szmatą ktora zdradza meza z jakims typem chuj ci kurwo w twarz.. jebac takie szmaty jak ty

Gość Obiektywna1234
Oj odezwał sie wulgarny, zraniony mężczyzna:)

Gość wprawdzie nie mam
mężczyzna brzmi zbyt dumnie;) to ćwok jakiś młody :D

Gość Obiektywna1234
Co prawda to prawda:) Na miano mężczyzna trzeba sobie zapracować;)

Gość jazakochana
jak to łatwo oceniać i najlepiej powiedzieć że ktoś jest dziwką, szmatą.. a czy ta stronka to służy do oceniania? chyba nie ?? każdy kiedyś odpowie za to co teraz robi...

No to tez zawsze jakis sposob na zabicie nudy. Co prawda faceci doceniaja jak kobieta jest kutwa w lozku ale nie do tego stopnia. Nic nie dzieje sie bez powodu, ale z jakiegokolwiek zlego powodu to robisz chyba sensowniej byloby najpierw znalezc lepsze rozwiazanie, no chyba ze takie masz hobby i juz ;-)

Gość jazakochana
u mnie seks z kochankiem to nie zapomniane wrażenia za to z mężem nuda obowiązek i chyba przywiązanie... i nie wiemy jak to zmieniać...

Gość Obiektywna1234
Ciezko mi taką sytuacje zrozumieć, żę zdardza się kogoś z kim dzieli się zycie, komu przysięgało sie wiernośc..ale nie potępiam tego, bo niestety za dużo nasłuchałam sie o facetach, którzy do tego sami doprowadzają! Teraz gdy nuda zawitałą w sypialni a Ty modlisz sie tylko, żeby Twój mąz nie wyskoczył z propozycją amorów, chyba nie ma racjonalnego rozwiazania tej sytuacji. Jeżeli byś go jeszcze pożadałą itp to da sie naprawić zwiazek

Gość wprawdzie nie mam
obiektywna oceniasz zbyt ogólnie;)ja mam większą ochotę na swojego męża odkąd mam kochanka:D te relacje są tak złożone i chyba zawsze inne w każdym związku że raczej uogólniać nie należy;)bywa i tak że pary zgadzają się na taki otwarty związek :D

Skoro macie taki problem z wlasnym mezem i tak wam strasznie zle i nudno to po kiego grzyba nadal tkwicie w malzenstwie? Po cholere marnujecie facetom czas?

Gość wprawdzie nie mam
masz prawo nie rozumieć;)ja też nie wszystko kumam mówię jak jest:D nie wiem po co?????? potrzebuję tego...sam fakt że mnie pragnie,że mu zawsze stoi jak się spotykamy ,jego drapieżne spojrzenie ruchliwe dłonie...itd nie będę się rozkładać na czynniki pierwsze przyjmuję te doświadczenie z radością aczkolwiek bez zrozumienia ;)