Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wuzetka2010

Czy dostanę w tym przypadku okres? Pomóżcie kobietki!

Polecane posty

Gość Wuzetka2010

Witam i proszę o pomoc. Mam cykle ok. 25-27-dniowe. Przeważnie zawsze od długiego czasu mam mniej więcej w 11-12 dniu kłócie w jajniku i zaraz pojawia się śluz przypominający białko jajka kurzego. Co wg mnie oznacza owulację. Zwykle piersi zaczynały mnie boleć od owulacji do miesiączki. Ostatnią miesiączkę miałam 10 maja. W siódmym dniu cyklu współżyłam - stosunek przerywany. Nie zauważyłam w ogóle śluzu (jak białko kurze), natomiast poczułam minimalne i krótkie kłócie w jajniku. Nie wiem czy miałam owulację w tym cyklu. Potem jeszcze współżyłam kilka razy ale z prezerwatywą. Mija już 28 dzień cyklu a miesiączki nie mam. Piersi też mnie nie bolą. Natomiast od wczoraj zaczęłam odczuwać kłócie w jajnikach, bóle w krzyżu i krótkie bóle w podbrzuszu. Jednak potrwa to kilka sekund i mija całkowicie. Boję się, że mogę być w ciąży i boję się zrobić test. Dodam, że przez prawie ostatni miesiąc jestem bardzo senna. Mam nadzieję, że to nie objawy ciąży. Nie chcę jeszcze dzidziusia no i chcę to zaplanować.

Gość jeśli chodzi o cykl kobiecy
nie istnieją takie pojęcia jak: NIGDY i ZAWSZE kobiecy organizm to nie szwajcarski zegarek i każdy cykl ma prawo być inny

Gość uuupppp
Jak myslicie? Teraz też momentami czuje skurcze w podbrzuszu. Więc może to na okres?

Gość a wal śmiało
istnieje szansa na ciążę , ale na @ też więc idź do apteki i kup test my ci do "żabki " nie zajrzymy :P