Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja jestem....

Kupujecie ubrania w lumpeksach?

Polecane posty

Gość jaka ja jestem....

Ja z jednej strony lubię,bo można znaleźć fajne tanie ciuchy,ale z drugiej czuję się jakbym była biedna,ten zapach tam i w ogóle....kojarzy mi się to z biedą.Też tak macie?

Gość dhdfhd
ja kupuje od czasu do czasu, lubie chodzic do lumpeksu bo mozna tam znalezc duzo markowych i praktycznie nowych ciuchów.. i wcale nie czuje sie biedna i w ogole, bo w moim miescie duzo ludzi w moim wieku chodzi do lumpeksu i jesli kupisz cos fajnego to jeszcze kazdy cie wychwala i zazdrosci;p

Gość jaka ja jestem....
No niby tak,ale w galeriach jak są wyprzedaże to można też tanio kupić nowe i markowe rzeczy.Tyle że u mnie nie ma galerii,a lumpków jest sporo

No nie wiem czy to tylko moja obserwacja ale zauważyłam, że w ostatnim czasie pojawiło się coraz więcej takich sklepów w typie właśnie second-handów... Nie twierdzę, że to źle bo można tam czasami znaleźć super rzeczy ale jednak oprócz tego wole kupować w innych sklepach. No i w necie. Nawet jestem zarejestrowana w Stilago - gdzie właśnie sa europejskie marki dostepne w 3-5 dniowych kampaniach sprzedażowych.

Tak, ale nie w szmateksach. Jak wejdę do takiego gdzie wszystko na kupie leży i śmierdzi to nie potrafię w tym grzebać. Małe sklepy z odzieżą używaną gdzie większość fajnie wisi sobie na wieszakach lubię

Gość zaliczył wpadkę?
brzydzę się, śmierdzi mi tam, mimo, że ciuchy niby czyste, wolę najtańsze ale nowe