Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pearly gatess

CHŁOPAK JEST Z LASKĄ OD 8 LAT, CZY JEST SZANSA ŻE

Polecane posty

Gość pearly gatess

z nią zerwie? Nie mają ślubu, nie są nawet narzeczonymi. Ja od dłuższego czasu spotykam się z nim ale zaczyna mnie to już haniebnie wkurwiać. W związku z tym pytanie- co zrobić żeby go nie wiem, odbić? Wiem że jestem wyrafinowaną suką, ale bycie osobą moralną to nie obowiązek. 🖐️

Gość zaakceptowac? no ale
wyrafinowaną suką? ehhh...nie badz dla siebie zbyt łagodna :D

Gość garfieldowa
LOL :-D Chyba wyrachowaną :-D

Gość pearly gatess
nie. powiedział mi to wyraźnie. wkurza mnie to bo on mowi ze na sama mysl ze by ja zostawil ma wyrzuty sumienia, bo duzo juz przykrosci jej wyrzadzil; ale nie uwaza tego zwiazku za udany

Gość pearly gatess
wyrafinowana :) to było z ironią :P

Gość kreska nad ziet
nie wiem jak, juz Twoja w tym glowa, ale trudne to chyba nie bedzie, bo skoro sa ze soba osiem lat, a on jeszcze sie nie oswiadczyl, a do tego spotyka sie z Toba, to raczej jej nie kocha... :P Cwany facet, wygodnie mu tak jak jest, dwie naiwne dupy ma :D

Gość pearly gatess
Sama juz tak czesto mysle o sobie, ba, caly czas.. Naiwna idiotka.. Dlatego pisałam ze mnie to haniebnie wkurwia :/

Gość ejjj no wisz ty co dzioucha
honoru nie masz, trudno, 8 lat to duzo, w gre wchodzi przyzwyczajenie, a mieszka sam czy z rodzicami? bo to by duzo o nim mówiło

Gość kreska nad ziet
masz tendencje do uzywania slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz :D co to znaczy, ze Cie to haniebnie wkurwia? :P

Gość kreska nad ziet
haniebne sa ewentualnie Twoje zamiary :P

cos ci powiem droga kobito.tak odbij jej tego chlopa bo tak chcesz.bo i tak przeciez nie patrzysz na to ze kogos skrzywdzisz.zrob jak uwazasz ale cos ci powiem...powiedzmy ze on ja zostawi i bedzie z toba. daje wam gora 6 miesiecy a wiesz dlaczego? wiesz czym jest przyzwyczajenie? to silniejsze niz milosc , wieksze od wszystkiego...to tak jakby ktos dla ciebie umarł.bedzie z toba i nagle poczuje ze czegos mu brak...jej.ty nia nie bedziesz waidomo i standardowo kopnie cie w tylek.nie bedziewz miala tego co ona ma a skoro sa tyle lat to wiedz ze ona jest dla niego stworzona.ciebie popsztyka ale (moze sie myle) uwierz ze on i tak wroci do niej.rozkochasz sie...bedziesz blagac by nie odchodzil, bedziesz cierpiec i beczec i tyle ci pozostanie po kims kto juz 8 lat przezyl z kims .skad to wiem? ja bylam w 9 letnim zwiazku.moj taki mi numer wywinal z tym ze ja juz nie chcialam powrotu.odszedl od tamtej i jest sam do dzis dnia.powodzenia

Gość pearly gatess
ja dałabym nam te 6 miesiecy z innego powodu, zdradził ja po tylu latach, zdradziłby i mnie, predzej czy pozniej. mieszka z rodzicami :)

Gość Z Wielkopolski jestescie?

otóż to! moze i by nie zdradzil ale zawsze ciaglo by go do niej.uwierz mi.juz to znam. pokochavc mozna kogos innego ale bedziesz cierpiala.ja cierpilalam bo mnie zostawil...dzis? smieje juz sie z tego ze wypisuje mi slodkie sms na ktore nie odpowiadam.pisze jak mu bylo ze mna dobrze,jak mnie kocha i jak cierpi.ja cierpialam to i on pocierpi.pozna moje serce juz niestety twarde jak skala. i nie mowie ze do niego nie ciagne bo ciagne.bedzie to milosc mojego zycia...wspomnienia nie znikna i tego nie zmienisz.szukaj wolnego zanim skrzywdzisz cala wasza trojke.

Gość masssalllka
no to piotrus pan z niego:) a ile on ma lat? widzialas te dziewczyne? jaka jest?

Gość pearly gatess
on ma 26 lat.. pewnie ze widziałam.. choc jestesmy tylko na czesc, ale wczesniej jeszcze jak nie pomyslałabym ze cos w ogole miedzy nami bedzie to od czasu do czasu widywałam ich, bo on jest kuzynem mojej przyjaciólki.. jaka jest> w sensie wyglad?.. :) niewysoka, szczupła- jak ja; ona blondynka, ja brunetka. nie robie tego tylko dlatego ze mi sie nudzi, szukam wrazen, jestem wyzuta do cna z uczuc.. tylko naprawde cos wiecej zaczynam czuc do niego

Gość Pytankooooooo
Skad jestescie? Z wlkp????

Gość masssalllka
tez kocham faceta ktory jest zajety i nie wiem co robic

Gość zacznij sie bardzo sexi ubiera
np. obcisłe skórzane spodnie , itp - to bedzie twoj!

Gość pearly gatess
co wy z tą wielkopolską.. :O nie... masssalllka- wiesz, czasami schodzę na ziemię i nie wiem czy zwiazek z facetem z odzysku ma szanse.. spodnie nie zalatwia sprawy :D

ja nie jestem z wielkopolski jak juz pytasz :)

Gość jestemfacetemtowiem
Ciebie też nie kocha, tak samo jak jej... Autorko powiem więcej... LICZYSZ SIĘ MNIEJ NIŻ JEGO DZIEWCZYNA. Gratuluje Ci jebana kretynko.

spodnie heheheh ja bym ci dala dobra rade jak uwiesc faceta ale tak jak pisałam bedzie to krotkotrwale ;) a musisz akurat tego miec? zobacz ile jest na tym swiecie takich ? no nie wiem juz co poradzic.z jednej strony cie rozumie a z drugiej...nie ladnie tak.ale skoro chcesz to walcz.walcz i nie poddawaj sie.zreszta wspomnisz moje slowa czego jednak nie zycze nikomu...

Gość stokrotka do kwadratu
facet mojej siostry byl z laska 8 lat i byli narzeczonymi , ale to z polecenia matki (k. mowi ze byli razem z przyzwyczajenia) :) z moja siostra sa juz 11 miesiecy i mieszkaja razem i bardzo sie kochaja , sa narzeczonymi , a za rok we wrzesniu ślub .:)

Gość jestemfacetemtowiem
Tak, ale jak się jednej nie kocha to się z nią zrywa dla drugiej a nie jedzie chuj wie ile czasu na dwa fronty.

Gość pearly gatess
stokrotka do kwadratu-gratuluje siostrze :) eh, dobrze że na wyzwiska sie psychicznie nastawiłam..

Gość pearly gatess
wiec co takiego jest ze wielu z was, facetów, tak robi? jest wielu ale..no wlasnie, ale, jest ale

Gość masssalllka
tez sobie zawsze mowilam "zajety facet jest jak wykatsrowany nigdy bym na tekiego uwagi nie zwrocila" i huj wszystko nieprawda, szaleje za nim:( to nie tak łatwo sie z uczuciami uporac:( moim zdaniem tak naprawde ZAJĘTY I ZAOBOWIĄZANY to jest jesli składa przysiege małżeńską, ma ślub, tworzy przez to rodzine, a zwykle chodzenie dwojga ludzi... Jest po to zeby sprawdzic czy do siebie pasujemy, bo uczucia sie zmieniaja, takie nasz zycie ludzkie.