Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomi1.1

Zioła o. Sroki - czy działają?

Polecane posty

Gość Naomi1.1

Witam, Chciałabym zapytać czy któraś z Was stosowała zioła ojca Sroki i jaki one dały efekt, po jakim czasie? Czy trzeba zacząć je pić od 1 dnia cyklu czy można w każdym momencie? Jakie macie zdanie na temat tych ziół?

ja pije mieszanke nr 3 od okolo 3 tygodni, jak na razie nie zadzialaly bo tak na moje oko nie mialam owulacji a powinno sie cos ruszyc w tej sprawie. Pecherzyki mi pekaja tylko jak biore CLO, moze za krotko je pije.

ja piję od kilku cykli i powiem Ci, ze bardzo fajnie mi regulują cykl, wprawdzie nie mam problemów z brakiem owulki ani z hormonami ale zawsze ten cykl trwał 36 dni ( od czasu pewnej operacji) a teraz książkowo 28,29 dni. I ciesze sie z tego bardzo bo nie muszę na owulkę czekać 3 tyg tak jak czekałam wczesniej.

Gość thaisse80
Mi te ziolka zaszkodzily, rozregulowaly cykl, efektem czego przez prawie 2 mies nie dostawalam miesiaczki mimo iz w ciazy nie bylam. musialam ja miec wywolana.

Ja też nie mam owulacji więc zamiast clo piję zioła ale dopiero 10dni. Czy one pomagają? Bo ktoś mnie właśnie ostrzegał że mogę sobie zaszkodzić