Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillllla

Czy 3 dzieci to wielodzietnosc?

Polecane posty

Gość kazdy jest kowalem swego zycia
a stać was i czy sami zajmujecie się wychowaniem swoich dzieci, bo jeżeli rodzina nie pomaga no to o im do tego. być może rodzina obarczona jest przez was pomocą i przez to tak reaguje, do tego może mąz nie jest odpowiednim facetem i obawiają się, że mozesz zostać sama z trójką dzieci i co wtedy. Ja mam w rodzinie taką babę co narodziła 3 dzieci nie mając ani kasy, ani odpowiedniego partnera a teraz płacze jak jej ciężko, chce żebyśmy wszyscy naokoło jej pomagali. Sama ode mnie usłyszała, ze dlaczego się nie zabezpieczała, no to ona do mnie, że nie będzie się truła, no i dobrze, to niech teraz zapieprza jak idiotka.

HEJ CHCE WAM POWIEDZIEC ZE 2 TO NIE WIELODZIETNOS BO NP WE FRANCJI OD 3 DZIECI JEST WIELODZIETNOSC I W POLSCE TEZ TAK JEST BO OD 3 DZIECI MA SIE SPECJALNE PRZYWILEJE TYLKO W POLSCE NIE MA TYLE DODATKÓW CO WE FRANCJI

W Polsce nie ma żadnych dodatków. Dwoje rodziców, zarabiających minimalną krajową, przy 2 dzieci nie należy się żaden zasiłek ani dodatek. Porypany kraj. Nam wychodzi trochę więcej niż tysiak na głowę, nie płacimy żadnego czynszu, a i tak żyjemy od wypłaty do wypłaty. Jedyne co, to zwrot podatku na wakacje w Pl w sam raz ;P