Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttttt25

kiedy zaczyna się związek,a kończy "spotykanie"

Polecane posty

Gość facettttttt25

jak myślicie kobiety? kiedy mogę uważać kobietę za SWOJĄ kobiete,nie robiąc z siebie debila i nie pytając głupio,czy już jesteśmy razem?

Gość ku
Niby w żartach zawsze można to ustalić ;) W końcu jakaś data do obchodzenia rocznic być musi :P

Gość maxtram0
zauwazysz kiedy zacznie cię traktować jak faceta a nie kolegę,myslę że można zapytac czy zechce zostac twoja dziewczyną

Gość gfgfnnnnn
ja to liczyłam od naszego pierwszego pocałunku 'usta usta' :P... ale jak się potem okazało mój obecny mężczyzna już sporo wcześniej uważał mnie za swoją :D.. także daty do obchodzenia nam brak ;p będziemy miesiąc świętować :D

Gość rozdział: pocałunki
od 1 pocałunku;)

Gość Sos Sos Sos
po pierwszym seksie na pewno

po sexie? niekoniecznie. Wiele ludzi robi skok w bok..sex..a wcale nie mają zamiaru byc razem:) pocałunek, bo człowiek nie całuje sie z byle kim;) I najlepiej sobie powiedzieć to jest mój chłopak/dziewczyna itp;)

Gość wtedy, kiedy nie maja dość
tego "spotkania" dwie osoby :P

Gość facettttt25
no tak... ale może dla niej to tylko "spotykanie się":O

jeśli dla kobiety, to tylko spotkanie, to ona go raczej nie przedluza :)

na wszystko jednak potrzeba czasu i wiezi, ktorej nie ma po kilku spotkaniach. poznaj ja, na poczatek :P

Jak zacznie używać o was słowa 'my' ;) Albo podpuść kogoś znajomego i niech się WAS zapyta, jak długo razem jesteście :) U mnie się okazało że on wcześniej niż ja uważał, że jesteśmy w związku - to znaczy ja chciałam ale bałam się to już związkiem nazywać, żeby nie uznał że za szybko :)

oczywiscie, ze wczesniej uwzazałm ze jest Mój;) Ale mysle, ze jak ludzie czule do siebie mówią, całują się i uwielbiają spotykac się, rozmawiac ze sobą:0 No i mówia sobie Kochanie, Kochana..kochany..:) martwia sie o siebie..si snuja plany na przyszłosc..to jest to związek.:)

Zgadzam się z rozdział: pocałunki A pytania w stylu ,,czy ze sobą chodzimy" są dla gimnazjalistów :P

Gość zwiazek jest gdy jest seks

To para narzeczonych nie uprawiających seksu bo czekają do ślubu nie są związkiem ? A para osób, które widują się jedynie po północy już jest ? :P

Facet co nie bzykal baby moze z niej zrezygnowac nawet w dniu slubu. Nic jej nie jest winien. Placil tylko za nia.

Dziwny jesteś skoro rozpatrujesz związek w kategoriach kto komu ile jest winien. To nie prostytucja.

Jak baba daje dupy dopiero jak juz zlapie frajera to jest prostytucja. Ta pod hotelem nie udaje nikogo innego niz jest.

Gość kiedy są czułości
Jeśli jest coś więcej niż w koleżeństwie - jest emocjonalne i fizyczne zbliżenie (nie musi być seks, czy po seksie z dziwką jest się w związku??). Zresztą dla kobiet są ważniejsze inne przejawy przywiązania niż sam seks.

Jasne, dla kobiet wazne zeby jej facet wyrok dozywotni na siebie podpisal. Wtedy moze laskawie sie rozkraczy. Biada tym frajerom co na to pojda.

Gość no najczesciej to
zależy ile ma się lat Wydaje mi sie , ze wówczas, gdy ma się wspólne plany. Nie chodzi mi o plany typu co robimy za tydzien, ale np o plany na wakcje.

Chyba sobie żartujesz :D Z mojego doświadczenia wynika, że to bardziej facetów goni do ślubu. To oni częściej namawiają kobiety na zawarcie związku małżeńskiego niż kobiety ich. Poza tym to facet się oświadcza (a jakoś nikt go do tego siłą nie zmusi)

Lily* "Z mojego doświadczenia wynika, że to bardziej facetów goni" Jak im dajesz zbyt rozwalniające produkty do konsumpcji to takie są skutki :P Ale jeśli kobieta ma takie doświadczenia, że faceci latają za nią z pierścionkami jak koty z pęcherzem, to może trzeba się zastonić nad powodami? Które przeminą jak przybędzie lat?

Gość mam na imię orzech
Faceci chcą za żonę tylko kobietę "obytą" , czyli taką co i umie pralkę obsłużyć i zlewozmywak :)

,,Które przeminą jak przybędzie lat?" Charakter się nie zmienia. :classic_cool:

Gość Rok starsza kobieta
plany na wakacje..okey...ale to dobre dla 20 i 20 paro latków;) W pewnym wieku to za mało;) Liczy się fakt, że chca ze sobą mieszkac, są zaręczeni i planują ślub. To jest wtedy poważny związek:):)

Gość blueblablue
heh no wlasnie ja mam taki problem, ze koles albo jest niesmialy albo mnie robi w ciula!!! Niby jak sie widzimy ok , za kazdym razem jakies buziaki itp ale jak sie nie widzimy to w sumie malo piszemy, nie jakos nawet specjalnie milo tylko kolega-kolezanka, choc daje mi po sobie poznac ze w jakis tam sposob mu zalezy.. nie jest pewny ? ? ? jak myslicie ???