Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauczycielki stawiaja palki

Kreca mnie nauczycielki

Polecane posty

Gość nauczycielki stawiaja palki

Pracuje w dobrej restauracji za miastem. Tutaj organizujemy wesela, chrzciny, imprezy, co kto sobie zazyczy. Obok jest las, miejsce na grilla, piekna okolica wiec zawsze latem( koniec roku szkolnego) i jesien ( dzien nauczyciela) szkoly organizuja swoje imprezy. MMM mlodziutkie nauczycielki to niektore cukiereczki, co 2 bym przelecial.Zreszta juz bedac 16 latkiem ,stawal mi na widok zajebistej anglistki. Marzylem tylko o tym aby ja bzyknac:P

Gość ex nauczyciel **
hehe ,powiem ci że to najgorsze materiały jakie mogą być, serio :) mam doświadczenia z nauczycielkami,sporo znajomych małżeńst z żona nauczycielka i wszystkie się wala, ale spróbuj

"Zreszta juz bedac 16 latkiem ,stawal mi na widok zaj**istej anglistki. Marzylem tylko o tym aby ja bzyknac" Na uczelniach też są niezłe... przyszłe panie profesorki. :D Wyjdź zza baru i przejdź się pod jakiś dziekanat na pedagogice. Może się czegoś nauczysz przy okazji.

Gość mejbisia
hm, to ja tak mam podobnie, tylko, że jestem kobietą i z tej racji bardziej mnie kręcą nauczyciele płci męskiej ;) no i dorzuce do tego jeszcze księży ;p PS. Właśnie studiuję pedagogikę :D

Gość weron1920
ja jestem nauczycielką i jestem samotna

Gość weron1920
a konkretnie co Cię kręci w nauczycielkach?