Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sallyneedshellppp

ANGIELSKI pomocyyyyy !!

Polecane posty

Gość sallyneedshellppp

Mam do opracowania temat do matury......to bardzo ważne dla mnie bo będzie źle jak tego nie zrobię... :( In sports, winning at all costs can do more harm than good. How do you understand this statement and what is your opinion on unfair behavior in competitive sports ? pomożecie mi ??? baaardzo proszę ! chociaż kilka zdań...cokolwiek

Gość sallyneedshellppp
up..może chociaż coś po polsku, co o tym myślicie?

Gość dsadsds
a rozumiesz wogole temat?

Gość sallyneedshellppp
no rozumiem rozumiem...tylko kompletnie mam pustkę...jeszcze za pół godziny wyjeżdzam...nie wiem jak sie za to zabrac kompletnie... odnoscnie do tematu, no to cos pewnie w stylu ze...nie mozna ciagle wyrgywac tylko trzeba z godnoscia przegrac hm...iii....tez ze za wszelka cene dazenie do wygranej to np doping? co jeszcze...

Gość no a a moze chcoiaz sama
napiszesz cos po polsku ,.a nie myslsiz ze ktos bnedzie jeszcze za ciebie wymyslal co napisac....pzresadzasz. juz nie badz taka leniwa.

Gość sallyneedshellppp
nie dam rady.

Gość chorowacja nie jest w ue
no jak nie dasz rady to już twój problem

aj tam pomozcie dziewczynie a nie ! wy samolubni. może...cos w stylu ze taking drugs we can injure our health...or be disqualified... i że, teraz po polsku, np też nie tylko biorą doping ale tez np...przeszkadzaja przeciwnikom? sa nieuczciwi...

Gość kochaniutkaaaaaaaaaaaaaaaa
a ja się podczepię pod temat... jak będzie np. coś robi kosztem rodziny, znajomych ? chodzi mi to wyrażenie że kosztem czegoś :)

upup

dzieki

moesz podac przyklad muhammada ali " Sygnały, że należy zakończyć profesjonalną karierę potwierdziła kolejna bokserska porażka, którą zadał mu Trevor Berbick. Wtedy to „The Greatest ostatecznie ogłosił, że na zawsze opuszcza ring. Obecnie zmaga się z chorobą Parkinsona, której rozwój według lekarzy może być skutkiem jego specyficznego stylu walki ( Ali niemalże zachęcał przeciwników do zadania mu ciosu nie osłaniając twarzy i w efekcie przyjmował dużo uderzeń w głowę ). "

desperado...szacun hahaha :D

Gość mala czarna88
It is impossible to always be a winner. One day everybody has to feel how is it to be a loser :) So it is important to know how to stand it, how to deal with a defeat. For that we first need to have some experience. Every defeat teaches us, that we should keep doing our best. If everything comes to easily we never appreciate what we have. And what is more the success is more valuable if we put some effort to achieve it.

Gość taaaa, tylko dlaczego
przed słowem "Jesus" jest "the"? niech mi to ktos mądry wyjasni

Gość no fakycznie tak
tam jest chyba nie warto powileac