Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta1350

Witam :)

Polecane posty

to smieszne ale nawet nie pomyslalam o tym ze ten watek moze byc jeszcze kontynuowany i czytalam tylko stare posty. Jesli chodzi o mnie - jestem na dniu 6, zostalo mi tylko 9 Oslabienie to rzecz normalna w tym stanie, zrezygnowalamz cwiczen i basebu (rowniez ze wzgledu na ilosc nauki) Najtrudniejsze byly pierwsze dni, gdyz byly to 4 dni wolnego, ze wzgledu na nauke nie moglam przebywac duzo poza domem, strasznie mnie ciagnelo, jednak mam silna wole z czegojestem bardzo dumna. Pragne schudnac jeszcze 14 kg ( lacznie schudlam juz 10), wiem ze dzieki glodowce to osiagne, jednak nie patrze tylko na to z perspektywy utraty kg. Lepsze trawienie, lepsza cera, zdrowe nawyki żywieniowe, sprawdzian silnej woli, oczyszczenie. Wystarczy tylko chciec ! Szczerze glodowka, dopoki n weszlam na to forum, kojarzyla mi sie z anorektyczkami i glupota- teraz wiem ze jest to cos dobrego i rozsadnego dla naszego organizmu, byle by trzymac sie racjonalnie zasad i nie przesadzac .

I jak po głodówce? Jest poprawa zdrowia? Ja jestem na 2 , zamierzam dojść co najmniej do 12 także jestem bardzo zainteresowana tym jak ci poszło.