Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody maz

Dziwne zachowanie zony, co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość mlody maz

Witam chcialbym Was spytac o zdanie. Jestesmy od kilku miesiecy malzenstwem, znamy sie od 5 lat. Moja zonka to fajna laska i do tej pory myslalem ze z glowa tez w porzadku. Jednak pare dni temu pzezylem szok! Kiedy przygotowywala obiad w kuchni zakradlem sie tam po cichu, chcac jej zrobic niespodzianke z kwiatami i widok zmrozil mi krew w zylach. Malzonka nieswiadoma mojej obecnosci jadla surowe mieso !!! Zobaczylem jak trzyma w rece kawal wolowego i pol biedy jakby odkroila kawalek ale ona szarpala go zebami, cala buzie miala umazana!!!!!!! Szybko sie ulotnilem bo zbilo mnie z tropu i nie wiedzialbym i tak co powiedziec.... Czy wam tez zdazaja sie takie akcje w domu ? Bo nie wiem czy mam sie bac...

Gość dobrze
MNIE BY TO BRZYDZILO ALE BYM SIE NIE BALA

Gość inzyyyyniera
lamusie skonczony -wolowine mozna jesc na surowo- sama tez jem. puknij sie w czolo

Gość turbulencja
Czlowieku dobrze sie czujesz? Co jest dziwnego w jedzieniu surowego miesa? To pierwotny glos natury zmusza nas do takich zachowań, calkowicie w normie !

Gość mlody maz
Dziekuje drogie Panie. W takim razie zaczne sie bac dopiero kiedy zobacze ja chodzaca po domu z siekiera i dziwnym wyrazem twarzy.

Gość zielonnnnkaaasz
ja lubie jesc surowe mieso gdy je przygotowuje:D

Gość odpowiem.....
hehe dobre a tak na marginesie przecież np tatar to nic innego jak surowe wołowe mięso :D

Gość turbulencja
nie mow ze nie zartowales :D ?

uważaj, bo może mięso ludzkie też jada.

Gość mlody maz
Przypomnial mi sie rowniez jeden incydent z zeszlego urlopu: lezelismy sobie rano w lozku,a ona niby dla zartow zaczela piescic jezykiem moje stopy. NAgle poczulem ostry bol i zauwazylem, ze ona wbila zeby w palca od nogi i machala glowa jak pies. Conajmniej dziwne...

Gość orchidea8
Zależy jak na to spojrzeć...

Gość mlody maz
Turbulencja - gdybym chcial pozartowac to poszedlbym na piwo z kumplami a nie na kobiece forum... Ich nie moglbym o to zapytac bo obawiam sie ze mogiby cos potem przy niej chlapnac i by sie wydalo...

Gość lolixce
za dużo telewizji oglądasz

Gość mlody maz
Podszywaczom dziekuje !!!

Gość turbulencja
aha... powiem tak, ja jestem popapraną osobą, ale takie rzeczy to są mi dalekie. :| :| :|

Gość mlody maz
Bo tak na co dzien to ona jest bardzo subtelna. Nigdy nie przeklina, a o kulture przy jedzeniu to dba jak nie wiem, zawsze czulem sie przy niej jak flejtuch... A teraz ?

Gość trzeba było o
podejsc i wejsc w nia od tyłu to takie sexi żona upaprana surowym miesem, a mąż zapinajacy ja z półprzysiadu , tak bliżej natury, nastepnym razem spróbuj będzie bosko

ee tam, nic dziwnego. Dużo ludzi lubi surową wołowinę, może mieć też niedobór żelaza a wtedy ma się właśnie chęć na surowiznę, a może po prostu jest w ciąży (często się wtedy zdarza niedobór żelaza)

jedzenie surowego miesa w sposob jaki opisales nie jest normalne.....ale wiesz co wydaje mi sie ze sciemniasz

Gość turbulencja
skoro tak hamuje swe prymitywne instykty na co dzien, to nie dziw sie ze kobieta musi sobie odreagowac w samotnosci... :D nie no a tak clakiem serio, cos z nia nie teges, na twoim miejscu bym po porstu spytala :P

Gość Ale nie spotkało
Niektórzy ludzie jedzą surowe mięso . Jesteśmy zwierzętami lalusiu .

Gość mlody maz
Przynajmniej juz wiem dlaczego mam zakaz wstepu do kuchni kiedy ona tam urzeduje... Kiedys jak zaoferowalem sie z pomoca to powiedziala ze chyba mi sie cos pomylilo, mam jej nie przeszkadzac i tak wogole wyrywac w podskokach.

Gość mlody maz
A tak poza tym to wiem ze miecho mozna jesc surowe np. w postaci tataru, bo sam jestem miesozerny, ale nie chodzilo mi w temacie o sposob podania tylko spozycia. Ale to i tak pewnie lepsze niz gdyby miala w mojej obecnosci puszczac baki.

Gość ja też jadłam jak
zaszłam w ciążę ;) to niedobór żelaza może być albo po prostu kobieta lubi świeże mięcho :D można z tym żyć nie rób problemów :D

trochę dziwne i tu nie chodzi o tatar szkoda ,że zachowałeś to w tajemnicy trzeba było najpierw z żoną porozmawiać

Gość oj daj spokój nic się nie
stało, było jej powiedzieć - smacznego :) wtedy jej byłoby łyso. A tak na marginesie, to ja też lubię jeść surowe mięso, najbardziej polędwiczki z piersi, posolić i zjeść, mniami. Tyle, że jak coś, to ukroję mały kawałek i zjem, a nie taki kawał żreć, i co, potem resztę do obiadu dać ? A fuj.

Gość dartar
a może ona jest w cązy ? i urodzi dzecko RosMary? a na chrzestnego weż Polańskiego póki jeszcze w Europie sedzi

Gość Pirokatechol
Współczuję jej. Takiego męża.