Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no najczesciej to

Czy faceci nie lubia dziewczyn które palą?

Polecane posty

Gość no najczesciej to

Kiedy paliłam często faceci mówili mi , ze nie lubią dziewczyn które palą, a mimo to lecieli na mnie. Teraz nie palę, a mam o wiele mniejsze powodzenie niz, gdy paliłam. Co o tym myślicie??

Gość no najczesciej to
Z tego chyba wynika , ze co innego myślą , a co innego mówią. Mówią , ze wolą dziewczyny nie palące , w rzeczywistosci wolą te palące. Ciekawe w czym jeszcze tak zmyślają.

Gość maly_lovelasik
ja tam nie pale wiec nie przepadam jak kobieta pali.

Gość vvvvvvvvvvvccccccc
ja nie lubie. jebie od nich dymem. jak bardzo ladna dziewczyna to może i palić przymknę na to oko, ale z taką bym się nie ożenił. za duża szansa na raka i szybkie zestarzenie, zasuszenie się

Gość mam na imię orzech
Ja nie palę i taka dziewczyna dla mnie ma nieświeży oddech i nic poza tym.

Gość mahuniowytaboret
wędzone mięso podobno się dłużej trzyma :) ale przenigdy bym takiej nie dotknął zalatuje od nich starymi skarpetami ale palaczki tego nie czują , paskudny nałóg :)

Gość no najczesciej to
no więz wszyscy raczej deklarują iz wolą niepalące dziewczyny. Ale czy nie wydaje wam się , ze te palące uważacie za atrakcyjniejsze, byc moze nawet podswiadomie.

raczej spotykałam się z opinia, że wolą niepalące.

Gość samira chandra
a mój facet pali, jak mnie poznał to akurat nie paliłam (rok przed naszym poznaniem rzuciłam) , teraz od 4 m-cy znów ostro popalam a on ciągle powtarza że nie powinnam palić... ale jednocześnie mówi że lubi ze mną palić (palimy na balkonie bo ja w mieszkaniu nie lubię papierosowego dymu)... tak czy inaczej od dziś znów postanowiłam nie palić bo naprawdę szkoda zdrowia i dziś jak mój facet wróci z pracy i zapyta czy idziemy zapalić to go mile zaskoczę odpowiedzią - NIE :D

Gość niepaląca nie pale nie!!!
papierosy fuuuuj... ble:P faceci ściemniają, że nie lubią kobiet w makijażu opalonych na pomarańczowo, tipsów i tandetnych niewiele zakrywających strojów :)

Gość kei
paląca ujdzie ale zawsze będzie gorsza od niepalącej.

kobieta paląca ma odrazu minus do oceny całokształtu.Jeśli weźmiemy dwie śliczne bliżniaczki z wyglądu na 5/5 to jak jedna pali to ma 4,5/5 sucha ocena swoją drogą a uczucia swoją. Aktualnie bardzo podoba mi sie palaczka :(

Kobiety, które palą mają zazwyczaj bardziej żółte zęby, brzydko pachną, cera jest szara. Wydają grube pieniądze na trutkę. Jedyna zaleta palenia - przy dymku można poznać wielu znajomych.

może po tym jak rzuciłaś palenie, przybrało Ci się na wadze? ;) to się czasami zdarza po rzuceniu palenia. stąd mniejsze powodzenie.

Gość Nieztegoswiata
Ja tylko raz w życiu skusiłam się na papierosa i od razu podziękowałam. Niby na uczelni te wspólne kurzenie integruje, ale w życiu bym nie chciała tak niezdrowo wyglądać jak niektóre moje koleżanki.

Nie znoszę papierosów i odpycha mnie każdy od kogo je poczuje. Myślę, że ilość facetów którzy na Ciebie lecą nie zależy od tego czy palisz czy nie. Zależy raczej od tego, że się starzejesz, być może zmienił Ci się wygląd, może charakter a może mimika i nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Nie wiem. Wiem za to, że do tej pory spotykałam się raczej z negatywnym podejściem facetów do palaczek. Odkąd chodzę na uczelnie, cała grupa idzie na fajkę a ja jako jedyna nie paląca zostaje w szkole. Po pierwsze oni poznali się właśnie na fajce, po drugie i tak nie chciałabym stać wśród nich. No ale akurat mi nie szkoda bo to banda pajaców :D

Gość no najczęsciej to
fakt przytyłam pare kilo po rzuceniu palenia i to jest chyba przyczyną spadku zainteresowania facetów. Nie zestarzałam się bardzo , bo róznica czasu to tylko kilka miesięcy. No ale od kiedy nie pale , mam lepsza cere , włosy, paznokcie , zapach

najczęściej tak jest, że coś za coś. rzuciłaś palenie, kilogramy tez możesz zrzucić. ;) z dwojga papierosy czy parę kilo więcej. wolę to drugie.

Gość adisss
jestem mężczyzną i pale papierosy ale powiem szczerze ze wole jednak kobiety które nie pala.... Sam mam zamiar rzucić bo wiem ze kobiety to tez może odpychać... Bynajmniej moja mnie wyzywa i mówi ze mam rzucić wiec sami widzicie

Gość odpowiedz faceta
jaka to przyjemnosc całowac dziewczyne, ktora smierdzi papierosami? ni właśni...

Gość Zumba
Ja nie palę 3,5 roku. W okresie palenia nie rozumiałem tych którym TO "Śmierdziało" Dzisiaj należę do tego grona tych którym śmierdzi. Jakie to proste?

Laska z fajkiem w ustach odrzuca z samego wygladu o smrodzie nie wspominam.

Gość co za różnica jest
ee tam prawda taka że jak super laska to i tak faceci lecą , czy pali czy nie. Tłumacza sobie że zawsze może rzucić czy coś. A jak brzydka to czy pali czy nie pali to wsio rawno...

Gość taka prawda....
jak mężczyzna pali to pewnie wolałby palaca która by mu nie marudziła żeby rzucił i że wszystko czuć papierosami;) ale jakoś nie sądze żeby niepalący faceci preferowali palaczki

"Teraz nie palę, a mam o wiele mniejsze powodzenie niz, gdy paliłam." Subiektywne odczucie. Może oprócz przybrania na wadze mniej przebywasz wśród ludzi, a zapalenie w towarzystwie to zawsze była jakaś okazja do rozmowy? Kobieta z papierosem wygląda tak samo interesująco, jak facet w stringach. Jest wąska grup, której to nie przeszkadza, ale większość facetów woli nie lizać popielniczki. Zresztą to samo dotyczy kobiet, które nie lubią zapachu przetrawionego piwa u facetów.

Gość tom i jerryyyyy
a przy fajce to zawsze można kogoś ciekawego spotkać, bo teraz w lokalach nie można a na zewnątrz jak sie wyjdzie to rozmowa sie sama zagaja i wychodzi to naturalnie

Gość kogucik pierducik
"Teraz nie palę, a mam o wiele mniejsze powodzenie niz, gdy paliłam. Co o tym myślicie??" Bo palące dziewczyny są łatwiejsze, mają słabszy charakter.

Gość kogucik pierducik
"Śmierdzą dymem papierosowym. Nie zniósłbym tego." Czasem wagina gorzej śmierdzi niż wyziewy z jamy ustnej po paczce fajek. :D