Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no najczesciej to

Czy faceci nie lubia dziewczyn które palą?

Polecane posty

Gość c6h6
odpowiedz na pytanie w temacie zależ najczęsciej od tego czy facet sam pali🖐️

Gość gość
A dla mnie papieros u kobiecych ustach to najlepszy afrodyzjak. Owszem, jak pierwszy raz całowałem się z palaczka, to wydawało mi się, że jej oddech śmierdzi. Jednak już po kilku dniach ten zapach stal się pożądany, kojarzący się z seksem. Teraz nic mnie tak nie rozkręca do seksu jak właśnie widok ładnej palącej dziewczyny i jej specyficzny zapach z ust. To kwestia przyzwyczajenia. Komu piwo ładnie pachniało za pierwszym razem ? Piwo wali sikami - ale jak się polubi, to ten zapach nie przeszkadza, a nawet staje się pożądany.

Gość oxerma
"Piwo wali sikami - ale jak się polubi, to ten zapach nie przeszkadza, a nawet staje się pożądany." 123 jak ty pijesz jakieś tanie piwska to i może wali. ja nigdy nie czułem zapachu sików w piwie.

Gość gość
Facet nawet tory sam pali nie chce zeby jego dziewczyna palila i tyle.

Gość gość
Chyba się wyłamię, ale uważam, że u niektórych kobiet papieros wygląda niesamowicie sexy. Ale absolutnie nie mam na myśli dresiary, która idąc chodnikiem kurzy Viceroya :D... Piękna kobieta, z klasą- przy drinku, długie palce, cienki papieros, pełne usta. Niesamowity MIX, sexy połączenie... Jest masa pięknych kobiet, którym papieros dodaje pikanterii- Elizabet Taylor paliła paczkę dziennie, Brigitte Bardot z papierosem- sam sex !!! http://cache2.allpostersimages.com/p/LRG/27/2740/USSND00Z/posters/brigitte-bardot-smoking-a-cigarette-upon-arrival-in-london-april-1959.jpg

Gość gość
Swój znajdzie swego jak to mówią . Palacze przeważnie się dobierają wspólnie .Tak samo niepalący . Mało znam par gdzie jedno tylko pali , a jeżeli już to.. dymy są tam ciągle o rzucenie palenia.