Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja sie wykoncze

Jak się zemscic na kochance

Polecane posty

Gość ja sie wykoncze

Dziś kochanka mojego mojego meza przerosla sama siebie ! zwyzywala mnie od k**ew , szmat za to tylko,ze spojrzalam krzywo na nia , a ona byla ze swoim mezem ktory jest w nia slepo zapatrzony . ona ma 33 lata Ja jestem schorowana nie mam gdzie pojsc bo to mieszkanie meza a ja mam juz 53 lata nerwice serca i jestem na rencie . Maz ma mnie za nic poniza wmawia ze mam urojenia robi ze mnie wariatke, nie mam rodziny. Jestem cala roztrzesiona chce sie na tej szmacie zemscic i nie wiem jak, ona ma 3 dzieci kozysta z opieki spolecznej a jej maz przymyka na wszystko oczy, lubia sobie wypic, dzis tez byla pod wplywem, bo trzymala butelke z piwem dobrze ze jej mezus ja trzymal ja bo chciala mnie uderzyć, Poradzcie cos bo zwariuje na prawde!!! To nie jest pierwszy raz bo ciągle jak mnie spotyka to sie glupi smieje wygina itp. Mam ochote dac jej nauczke i nie wiem jak.

Gość aha i ach i aha
a nie lepiej energie obrócić na znalezienie mieszkania i uzyskanie rozwodu i alimentów?

Gość ja sie wykoncze
gdzie to mieszkanie i za co, mam 480 zl renty

Gość aha i ach i aha
za opiekę nad starsza osobą, renta to renta ale po rozwodzie dostalabyś jeszcze alimenty na siebie

Gość aha i ach i aha
a jak już nie dasz rady wyjsc z mieszkania, bo faktycznie trudno w tym wieku zaczynać od zera, to rozwód, podział pokojów i alimenty. Upieram się przy alimentach i życiu dla siebie wreszcie.

Gość gracha
popieram poprzedników, myślę,że w takich sprawach może pomóc MOPR