Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem...

jakie kolory?

Polecane posty

Gość samaniewiem...

słuchajcie, w jakiej tonacji urządzilibyście biuro, studio? w chłodnej (np. czarny z białym, albo inne zimne kolory) czy raczej w ciepłej ( odcienie brązu, beżu, wanilii, ecru) niektórzy radzą postawić na chłodne barwy a ja bardziej bym się skłaniała ku ciepłym, wydaje mi się,że takie wnętrze jest bardziej przytulne a co za tym idzie miło się tam pracuje:) jak myślicie?

Gość Dorota Mankiewicz
lepsze ciepłe:) tak jakoś przyjemniej. Chłodne barwy są surowe i jakoś tak dziwnie, wiem, że to biuro ale ja postawiłabym na ciepłe!

Gość samaniewiem...
no ja też wolałabym ciepłe :) dzięki za opinię:)

Gość odpowiem.....
no ja też zdecydowanie wolę ciepłe kolory nie wyobrażam sobie siedzieć 8 godz w takich zimnych kolorach to źle wpływa na psychikę :D

w biurze/studiu spędzisz trochę czasu w ciągu dnia, więc najlepiej urządzić w ciepłych kolorach (zieleni rowniez), takich ktore relaksują i odprężają, dzięki którym łatwo się myśli i koncentruje :

Gość gracha
moim skromnym zdaniem ciepłe,ale z kontrastem,tzn.gdziś trochę brązu,większość wanilii lub ekru z tej samej gamy,co brąz:)

Gość samaniewiem...
dzięki wielkie, póki co ciepłe barwy wygrywają :) czekam na dalsze opinie:)

Gość samaniewiem...
up...

Ja również wybrałabym ciepłe kolory ale przełamane nieco odważniejszymi kolorami w dodatkach zwłaszcza. Meble wybrałabym raczej jasne, drewniane lub malowane np. na biało, sofy też raczej stonowane jak z http://www.arismebel.pl/ ew. z ciemniejszymi poduszkami. Światło rónież powinno być ciepłe - najlepiej punktowe.