imridinsolo 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 kochałam sie z facetem bez zabezpieczenia. Z moich wyliczeń wynika ze były to dni nie płodne (okres miałam 11 maja ) a kochałam się z nim 4 czerwca. Nie dokończyliśmy stosunku. Czy jest możliwość że zaszłam w ciążę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało prwdopodobne Napisano Czerwiec 7, 2010 ale mogłaś zajść w ciąże ponieważ podczas stosunku może dojść do niekontrolowanego wytrysku u mężczyznyy, nie musi być to duża ilość wystarczy kropelka....a to że miałaś dni nie płodne to wcale nie musiały być one nie płodne ...każdy organizm inaczej funkcjonuje i np.stres mógł wywołać rozlegulowanie się cyklu itp.jednak ja bym się zbytnio nie martwiła , że jestes w ciazy bo naprawdę bardzo rzadko się to zdaża.poczekaj z tydzień i zrób test ciążowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
imridinsolo 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 Bardzo dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach