Gość ehh... Napisano Czerwiec 7, 2010 byłem z dziewczyna 2 lata... czesto sie kłociliśmy, ale jakoś ze sobą żyliśmy. bardzo sie kochaliśmy było nawet nawet... w zeszłym roku w czerwcu mnie rzuciła... głownie z mojej winy, nieładnie sie do Niej odzywałem i roiłem ciągle kłótnie o byle co...:( ale po 2 miesiącach wrócliśmy do siebie. w tym czasie była z innym:( ale rozstali sie gdyż sie kłócili... zaczeła sie do mnie odzywać a ja wtedy kręciłem z Inna i posłuchałem serca, nie rozumu i wróciłem do Niej.. na początku było megaa dobrze mi z Nia było... zreszta jej tez. aż do momentu (z miesiac temu) gdy sie dowiedziałem, że pisze z innym... zaczeły sie znowu ciagłe kłótnie...byłem zazdrosny o Niego chociaż ciagle mi mówiła że mnie kocha i że nic z nim nie chce sie z Nim wiązac... mówiła też że mnie nigdy nie zdradzi. wierzyłem Jej chociaz jak mi dlugo na kom odpisywala to Jej sie pytalem czy juz z Nim pisze itp ze nie ma dla mnie czasu tylko ciagle z Nim... wczesniej zapewniała mnie, że nie chce jego nr kom i wgl a raz jej sprawdzilem telefon to miala jego nr i pisali ze soba...:( mowila mi, że on sam do Niej napisał i że to tylko kolega... ciagle mnie o tym zapewniala. po jakims czasie przeprowadzilismy rozmowe i stwierdziła, że sie jej znudziłem...:(( po 2 latach... mówi że jednoczesnie mnie bardzo kocha... nie wiem czy to ma zwiazek z tym ze ponzala tamtego. mówiła jeszcze, że chciałąby być sama i nie żyć bez zobowiązań... być wolną... jak sie klocimy to mi mowi ze On by tak na Nia nie powiedzial i ze jest miły i takie tam...:( wczoraj zerwalismy... za tydzien mam z Nia isc na wesele... dzisiaj mi pisala sms czy pojde z Nia... napisalem Jej, że nie wiem... nie wiem czy dam rade. co wy o tym sadzicie?? czy jest jakaś szansa by wróciła?? bardzo mi na Niej zależy bardzo Ja kocham i Chce z Nia byc:(((( aha i jakis czas temu przestaliśmy sie kochać etc.. z jakiś miesiąc temu powiedziała że nie możemy , że Ona już nie ma takiej potrzeby jak kiedyś i że ile mozna. nie wiem czy to ma jakieś powiązanie z tą całą sprawą. licze na szczere i konstruktywne wypowiedzi. Dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach