Gość FraniaxD Napisano Czerwiec 7, 2010 Hej :) Podoba mi się pewnien chłopak, z którym kręciłam rok temu ;p Pisaliśmy, spotykaliśmy się i wgl było miło xd Nagle jakoś wszystko to ucichło ;/ Spotkaliśmy się na 1 majówce i podszedł do mnie i rozmawialiśmy xd Potem jakoś to wyszło,że razem tańczyliśmy i w końcu znaleźliśmy się sami na ławce ;p Na drugi dzień znowu byłam z nim ;p Później albo mnie nie było na imprezie albo jego xd W piątek się spotkaliśmy: Zauważył mnie i zawołaj '...(moje imie) gówniaro chodź do mnie' ! Zaskoczył mnie tym tekstem bo zawsze był miły i wgl ;p Ja nie poszłam. Później jeszcze pare razy podjechał samochodem ale za każdym razem to ja miałam podejść do niego ale tego nie zrobiłam xd Później mi pisał że zapamięta sobie i takie tam i w końcu mi napisał, że się stęsknił i że chciał żebym z nim została xd Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że on ma dziewczyne i ma ją już od dawna xd A ja dowiedziałam się niedawno !!!! On mi się naprawdę podoba, ale jest strasznym kobieciarzem. Ostatnio widziałam jak z kolegą wołał do samochodu jakieś dwie laski i jechali gdzieś ;/ Koleżanki mi radzą żebym z nim zerwała wszelkie kontakty ;/ Ale ja nie wiem co robić xd nie mam zamiaru być jedną z wielu i chyba nie potrafiłabym mu zaufać :(((( ALe jak go widze to serce mi bije bardzo szybko xd Co mam robić ????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach