Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość FraniaxD

Miłośne zauroczenie

Polecane posty

Gość FraniaxD

Hej :) Podoba mi się pewnien chłopak, z którym kręciłam rok temu ;p Pisaliśmy, spotykaliśmy się i wgl było miło xd Nagle jakoś wszystko to ucichło ;/ Spotkaliśmy się na 1 majówce i podszedł do mnie i rozmawialiśmy xd Potem jakoś to wyszło,że razem tańczyliśmy i w końcu znaleźliśmy się sami na ławce ;p Na drugi dzień znowu byłam z nim ;p Później albo mnie nie było na imprezie albo jego xd W piątek się spotkaliśmy: Zauważył mnie i zawołaj '...(moje imie) gówniaro chodź do mnie' ! Zaskoczył mnie tym tekstem bo zawsze był miły i wgl ;p Ja nie poszłam. Później jeszcze pare razy podjechał samochodem ale za każdym razem to ja miałam podejść do niego ale tego nie zrobiłam xd Później mi pisał że zapamięta sobie i takie tam i w końcu mi napisał, że się stęsknił i że chciał żebym z nim została xd Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że on ma dziewczyne i ma ją już od dawna xd A ja dowiedziałam się niedawno !!!! On mi się naprawdę podoba, ale jest strasznym kobieciarzem. Ostatnio widziałam jak z kolegą wołał do samochodu jakieś dwie laski i jechali gdzieś ;/ Koleżanki mi radzą żebym z nim zerwała wszelkie kontakty ;/ Ale ja nie wiem co robić xd nie mam zamiaru być jedną z wielu i chyba nie potrafiłabym mu zaufać :(((( ALe jak go widze to serce mi bije bardzo szybko xd Co mam robić ?????????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować