Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilonka 33

alimenty

Polecane posty

Gość Ilonka 33

Moj ex maz wykazuje zarobek 1700 zl netto.Na jakie alimenty moge liczyc?\ Czy alimenty wlicza sie w dochod na picie?

Gość Ilonka 33
???

Gość Ilonka 33
chodzi mi o to , czy to co on przepija tez sie wlicza?

Gość Ilonka 33
rok temu sad przyznal mi po 450 na dziecko czyli dostaje 900 zl.Maz zlozyl pozew o obnizenie, za kilka dni rozprawa.Ja mam zarobki 1700 netto i ex maz tak samo 1700 netto.Nie ma dzieci z innego zwiazku.

Gość Ilonka 33
Oczywiscie glupi tekst o przepijaniu to podszyw, wiec jezeli beda nastepne w tak prostackim stylu to nie moje. Mamy dwoje dzieci-10 lat i 3 latka.

Gość Ilonka 33
ex maz ma dodatkowe dochody, sprowadza auta , sprzedaje czesci ale tego nie wykazuje jako dochod

Gość dominikzet
no tak najłatwiej to się rozejść i walczyć o alimenty bo tak najprościej niż żyć razem i rozwiązywać swoje problemy w małżeństwie

obowiązek alimentacji ma oboje rodziców Twoje 450 zł + jego 450 zł to razem 900 zł na jedno dziecko to twoim zdaniem za mało ? Nawet jak dostaniesz 350 zł na dziecko to masz 700 zł - niektóre rodziny mają taki dochód na wszystkich a Tobie za malo na jedną osobe ? żal/.... najlepiej zgnoic po rozwodzie zatruc życie i miec chorą satysfakcje z tego że można byc debilem.

Gość Ilonka 33
Dominik, tak sie sklada ze to maz wniosl o rozowd , nie ja.Ja do konca walczylam o malzenstwo, maz nie chcial bo ma kochanke 22 letnia.Druga sprawa-ja zostalam bez niczego.Musialam odejsc , mu zostalo cale mieszkanie.Wiec nie piszcie ze chce go zgnoic.Bo ja musze brac kredyty zeby zrobic pokoj dla corki.

Gość chyba jest cos takiego jak
podzial majatku prawda ? a pokój to sa wspólne koszta i razem powinnisxie go zrobic