Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet xxs

do samotnych mam

Polecane posty

Gość facet xxs

witam ze wzglądu na to że nie mogę mieć dzieci chciałbym poznać kobietę , która ma jużdziecko z poprzedniego związku. gdzie takich kobiet szukać ? nie mogę zaczepiać każdej , która idzie z dzieckiem na ulicy i pytać czy jest samotna matka gdzie szukać ? jaką strategię poznawania przyjąć ? na imprezach nie widać która ma dziecko a nawet jak maja to nie zawsze chcą o tym od razu mówić a może jest jakaś chętna samotna mama z Poznania ? jestem 35 letnim, normalnym facetem. bez nałogów, zadbanym pracujacym ...... wiem że ten wątek od początku wydaje się być dziwny :-) ale poważnie proszę o radę

Gość facet xxs
mile widziane gdyby pani byla dobrze sytuowana , miala wlasna firme i konmiecznie zmotoryzowana, dobrze?

Gość facet xxs
post powyżej to nie ja pisałem .... ale nie przeszkadzałoby mi to. chociaż nie ma to większego znaczenia ponieważ moja sytuacja finansowa jest delikatnie mówiąc dobra

Gość facet xxs
wymagam by pani byla mi bezwzglednie posluszna wykonywala bez szemrania kazde moje polecenie

A może jesteś pedofilem i dlatego szukasz kobiety z dzieckiem? Kobieta oczywiście byłaby dla ciebie koniecznym dodatkiem :O :O Tylko uważaj, bo teraz ludzie są uczuleni na te zboczenie, a dzieci teraz też nie pozwalają się tak łatwo zgwałcić i nie chcą milczeć, są paplami :O :O Nie wiem, czy cokolwiek ci pomoże, chyba najlepiej, by jak najszybciej zamknęli cię w więzieniu :O Bo ja nie wierzę w odnowę moralną mężczyzn :O :O :O

Gość facet xxs
fakt uwielbiam ogladac kapiace sie dzieci

Gość facet xxs
taaaakkkk. jestem pedofilem :-) przestańcie, pytam poważnie. myślę , że pedofile ofiar szukają inaczej niż starając sięukłądać sobie życie i planować przyszłość z matką swoich ofiar. po prostu wiem, że swoich mieć nie będę więc pozostaje mi kobieta z dzieckiem albo adopcja .... to naprawdę poważne pytanie. dziecko interesuje mnie tylko jako człowiek, któremu zapewnię wychowanie , przyszłość ....

Gość facet xxs
ee chyba zrezygnuje. z pani z przychowkiem. skoro jestem bogaty to mnie stac na cnotliwa mloda panne