Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hot last

Hot Last

Polecane posty

Gość hot last

Czy ktoś się orientuje co to są za wycieczki? Widziałam w jednym z biur podróży, bardzo fajne oferty po naprawdę niskich cenach i zastanawiam się czy by nie skorzystać z takiej możliwości?

Gość poolanna
Z tego co wiem to Alfa Star ma takie wycieczka. Sprawdzałam ostatnio i się zdziwiłam bo maja na prawdę bardzo niskie ceny. Moim zdaniem, jeśli tylko masz czas, to trzeba brać taką wycieczkę, nawet się nie zastanawiając. Szczególnie, że biuro jest sprawdzone i w balona na pewno nie zrobią!!

Gość illia
też ostatnio sprawdzałam te oferty i muszę powiedzieć, że na prawdę są super. Poczekam jeszcze chwilkę i tuż przed urlopem sobie zarezerwuję może Turcję ;)

Gość hola lastt
My lecimy z chłopakiem na wakacje last minute. Po pierwsze tanio a po drugie w fajne miejsce bo do Egiptu. Hotel trzy gwiazdkowy, mam nadzieję, że będzie ok - nie spodziewam się niewiadomo czego bo dużo za te wakacje nie płacę. Ale ogólnie to już wcześniej z alfa starem jeździłam i nie było źle, zawsze zadowolona wracałam.

Gość poolanna
no faktycznie, Alfa jest ok. Tez z nimi już byłam i wszystko było w porządku. A do jakiej miejscowości lecicie?

Gość hot last
Już wybrałam sobie Turcję. Ale widziałam też w katalogu wycieczkę do Portugalii. Zawsze chciałam tam jechać, może jakoś mi się uda we wrześniu. O tej porze roku powinno być tam jeszcze upalnie prawda?

Gość junnoona
Portugalia jest wspaniała, sama się nad nią zastanawiałam bo właśnie w Alfie w tym roku mają na nią super ofertę. We wrześniu powinno być najlepiej, bo ani za gorąco ani za zimno.

Gość d18
ja jade z alfą we wrześniu do egiptu. nie jest to mój pierwszy z nimi wyjazd, więc nie muszę sie martwić że coś nie zagra na urlopie.

Gość junnoona
A gdzie do tego Egiptu jedziesz? I gdzie już z Alfą byłaś ;)

Gość Arma_P
Na wakacje za granice jadę po raz pierwszy. Wcześniej raczej wybierałam polskie morze lub Mazury. A teraz nie dość, że pierwszy raz jadę za granicę to na dodatek czeka mnie podróż samolotem. Jestem można powiedzieć , podekscytowana podwójnie. Biuro wybrałam po długich poszukiwaniach. Pytałam znajomych, przeglądałam różne fora turystyczne. Koniec końców lecę do Portugalii z Alfastarem i mam nadzieję, że wrócę zadowolona, a oczekiwania mam naprawdę spore!

Gość HolaLola
Jak to ludzi oszukują? Ja byłam już z tui i z AlfaStarem i nigdy nikt mnie nie oszukał. Bardzo fajni ludzie tam pracują, chętnie pomagają, doradzają co warto zobaczyć. Ceny mają tak niskie, że nawet nie da rady żeby oszukiwali! Hotele są takie jak na zdjęciach, w katalogach wszystko jest opisane. Moim zdaniem właśnie z biurem najlepiej jechać.

Gość skneruska_cytruska
Uwielbiam jeździć na last minute! Za małą kasę można polecieć w takie fajne miejsca! W tym roku odwiedziłam Turcję i miałam tydzień nic nierobienia za 1000 zł :) Co do biura to tui jest ok, ale ja wolę jeździć z alfa starem. Fajniejszych mają rezydentów i ciekawsze wycieczki.

Gość skneruska_cytruska
Uwielbiam jeździć na last minute! Za małą kasę można polecieć w takie fajne miejsca! W tym roku odwiedziłam Turcję i miałam tydzień nic nierobienia za 1000 zł :) Co do biura to tui jest ok, ale ja wolę jeździć z alfa starem. Fajniejszych mają rezydentów i ciekawsze wycieczki.

Gość Złote Piaski 22
Ja lecę za kilka dni z alfa starem do Bułgarii. wszystko zostalo bardzo szybko zorganizowane, poszłam do biura, wpłacilam pieniądze i za 10 dni miałam datę wylotu. 1000 zł to naprawdę nie dużo, biorąc pod uwagę, że będę mieszkać w czterogwiazdkowym hotelu, pogodę będę miała zagwarantowaną. Nie mogę się doczekać!

Gość kkarolinkka
HOTEL W EGIPCIE 3 GWIAZDKOWY TO NIE POLECAM...

Gość eleonora78
Byliśmy z mężem na wspaniałych wakacjach w Hurghadzie. Mieszkaliśmy w cudownym, czterogwiazdkowym hotelu Royal Palace. Zostaliśmy zakwaterowani w ślicznym pokoiku z balkonem. W łazience prysznic. Wszędzie bardzo czysto i zielono. Nie było mowy o jakichkolwiek insektach. Jak zostawialiśmy jakieś drobne napiwki obsłudze, to zostawiali nam ręczniki ułożone w różne zwierzątka .Restauracja przyjemna, wybraliśmy formę all inclusive. Jedzenie podawane było w formie szwedzkiego stołu. Mnie najbardziej smakowały owocowe sałatki i mrożone soki. W cenie mieliśmy napoje bezalkoholowe i piwo. Przy hotelu w zasadzie jest wszystko - dyskoteka, sklepy zpamiątkami,biżuterią, knajpki. Wychodząc z hotelu wszystko ma się pod nosem. Niedaleko jest nawet pizza hut i McDonald. Hotel jest przy samej plaży. Dwa baseny, jeden duży i jeden dla dzieci z podgrzewaną wodą. Fajną sprawą jest wieczorek egipski - było mnóstwo owoców morza, pokaz tańca brzucha. Oprócz tego oczywiście szwedzki stół.Polecieliśmy z Alfastarem. Skorzystaliśmy m.in. z kilku wycieczek fakultatywnych - pojechaliśmy na dwa dni do Kairu, zwiedziliśmy Meczet Alabastrowy, panoramę Miasta Umarłych. Oprócz tego nauczyłam się nurkować. Pojechaliśmy też na safari, jeździłam na wielbłądach. Bardzo podobało mi się w Luxorze -Dolina Królów (3 grobowce), Świątynia Hatszepsut, Kolosy Memnona, fabryka alabastru. Gorąco polecam, wycieczka była bardzo udana!

Gość Samingo
My polecieliśmy na wczasy do Egiptu i najfajniejszym doświadczeniem był rejs po Nilu. Ta wycieczka trwała 5 dni. Pływaliśmy i podziwialiśmy cudowne widoki. Bardzo lubiłam wieczorami patrzeć na cudowne zachody słońca. Opalaliśmy się przy basenie ( bo był na górnym pokładzie). No i jak to na Egipt przystało, wielkie wrażenie zrobiły na mnie piramidy, Dolina Króli. No i te rafy koralowe! Chyba nigdzie na świecie nie ma piękniejszych! Za całą wycieczkę z alfa starem wyszło nam ok 2500 zł, ale za takie atrakcje to naprawdę niedrogo!

Gość junnoona
Taki rejs po nilu to musi być wspaniały! Widziałam właśnie, że alfa organizuje takie wyprawy. A możesz opisać jak to dokładnie wygląda? Ile ma gwiazdek taki statek, czy jest komfortowo? czy można zobaczyć na prawdę dużo?

Gość polanna
Właśnie wróciłam z wakacji ;) I mogę serdecznie hot lasta z alfy polecić. Byliśmy w Turcji w rewelacyjnym hotelu, za na prawdę śmieszne pieniądze. Świetnie się bawiliśmy. A kasy nam zostało na jeszcze jeden taki wyjazd ;)

Gość junnoona
NO właśnie dlatego takie hot lasty są super, bo jak dobrze pójdzie to zostanie kasa jeszcze na jeden wyjazd. Strasznie fajna sprawa :)

Gość hot last
Ja wierzę, bo w tym roku ponoć strasznie dużo Polaków pojechało na wakacje. Dobrze, bo mamy bogate społeczeństwo. A jak wycieczki są tanie i fajne to czemu nie jechać i nie odpocząć.

Gość Poli_na
Teraz na stronie alfa staru jest jakaś nowa promocja "wakacje od Tysiaka". Przeglądałam to i faktycznie jest kilka naprawdę tanich wycieczek. Do Turcji jest bardzo tanio, do Egiptu też. Ja sama aż nie wiem gdzie polecieć!

Gość junnoona
Po prostu jeśli wycieczka jest tania i dobrze zorganizowana, to można polecić innym osobom biuro, które oferuje takie wakacje... A na czym dokładnie polega ta promocja "wakacje od tysiaka" ?

Gość Michlu_M
A czy jest jakaś w miarę tania wycieczka na dwa tygodnie do Egiptu? Poleciałbym odpocząć, ale kasy za bardzo nie mamy. Myślałem właśne o alfastarze bo czytałem o nich sporo pozytywnych wypowiedzi. Że organizują fajne wycieczki i zawsze służą klientom pomocą.

Gość Holkaolka
Ja teraz czekam na jakieś ciekawe First Minute. Chciałabym polecieć gdzieś w marcu, może w kwietniu i później jeszcze na tydzień we wrześniu. Przeglądałam różne oferty, w tui i AlfaStarze mieli te ceny naprawdę niezłe, można było wybrać coś dla siebie. Tylko że do tego marca jeszcze tyle czasu zostało.