Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

Dzis rozmawiamal z kolezanka ktora w maju urodzila corcie... Jeeejkuu zaluje ze zaczelysmy wogole gadac na temat porodu - wdala sie w szczegoly i wyszlo na to ze to tak okropne przezycie ze chyba gorszego w zyciu nie bedzie.......... Troszke sie przestraszylam. Glupia jestem ze tego sluchalam, teraz bede miala koszmary hehe.

Chociaz te obliczenia roznia sie bo wg ostatniej miesiaczki powinien byc to 13 tc ale obliczaja mi z usg poniewaz dzidzia jest duza:)

Gość Bea.
A ja sobie siedze w domku dzis i popijam herbatke z duza iloscia cytrynki:-). Mam dzis wolne:)

Gość Bea.
Z tymi wyliczeniami tak wlasnie jest, zmieniaja sie co troche, mojej siostrze zmieniali termin kilkakrotnie a urodzila i tak wg daty ostatniej @.

Już jestem:) Macie rację z tymi wyliczeniami,mojej siostrze też zmieniali datę porodu,bo się obżerała i mały był duży:D

A wiecie ze ja sie nie obzeram???:P Serio, jem tak roznie, raz mam 'napady' i zjadlabym konia z kopytami a czasami chodze przez caly dzien i mysle co bym zjadla i na nic nie mam ochoty. Odkad zaczelam łykac materne to tak jest, jakby mi apetyt zmalał. Poza tym nie mam ochoty na owoce - samej siebie nie poznaje, teraz moglyby nie istniec a przeciez sa potrzebne...

To dobrze,że się nie obżerasz:)Tak 3maj:)U mojej siostry dzień bez czekolady był stracony!Ale nie bez kostki,tylko tabliczki!I tak oto z otyłością pobiła moją mamę.

Gość Bea.
Podobno czekolada to na coreczke:-)

Gość Bea.
Moja kolezanka miala od poczatku przeczucie ze bedzie syn. Od 4 miesiaca objadala sie czekolada ale mimo to nadal zyla w przekonaniu ze urodzi synka. A jednak sie pomylila hihi. Nie wiem czy nalezy w to wierzyc o tych zachciankach ale kto wie????

Ja nigdy nie maialam problemow z waga, wrecz przeciwnie, zawsze bylam i nadal jestem chudzielcem dlatego az tak bardzo sie nie obawiam;)

Jesli o mnie chodzi to mam wstret do slodkiego ale to teraz nie wiem co bedzie dalej. Natomiast moglabym pozerac sledzie non stop - wszystko co... słone;). Przeczucie mam ze bedzie synek (marzy mi sie corcia) ale bedzie co ma byc:))))

Gość Bea.
Nie ma co sie ludzic, ten patent z zachciankami nie dziala;))))

Hehe, ja tam w to nie wierze, organizm sam wie czego mu potrzeba i daje nam znac - stad te zachcianki:))) Ile sie nasluchalam o wielkosci brzucha, o tym czy jest wysoko czy nisko czy bardzo wypukly czy nie i nawet jesli wszyscy wlasnie po wygladzie brzusia obstawiali dziewczynke, nagle rodzil sie chlopiec i badz tu madry.

Zmykam dziewczynki na razie, ide przygotowac jakis obiadek bo kiszki mi zaczynaja marsza grac;) Bede pozniej. Caluski

Gość Bea.
Ja musze sie wybrac na zakupy bo nawet pieczywa nie mam i tak czekam az przestanie lac;) Nie wiem czy sie doczekam, chyba najrozsadniej bedzie sie ubrac, wziac parasol i dlon i zapychac do sklepu:P Tez zajrze pozniej:-)

czesc dziewczyny:) u mnie tez pada od rana i jest zimno:/ dzis 20dc piersi mnie jeszcze nie bola. co do zachcianek w ciazy to moja siostra w pierszej ciazy codziennie musiala zjesc big milka i wypijala dziennie litr kubusia- urodzila synka:) a od kubusia mial ciemna karnacje gdy sie urodzil i pierwsze jej slowa ktore wypowiedziala to byly "Boze urodzilam murzynka" hehe do dzis sie z tego smiejemy:) pozdrawiam

Gość Pati.Pati
Hejka, dziewczyny ja chce lato spowrotem... Inka linka, smieszne to z murzynkiem:-))) Rzeczywiscie ja pijac sporo soku marchwiowego zawsze mam bardziej 'opalona' buzie, taki pomaranczowy odcien dostaje, zima czesto w pracy pytaja czy sie opalalam gdzies zagranica albo zainwestowalam w solarium. Moja mama opowiadala ze miala przeczucie ze urodzi syna i tez wlasnie inne kobiety tak jej mowily bo brzuch wygladal na chlopaka, mama jadla duzo kwasnych rzeczy a jednak urodzilam sie ja;) Moja bratowa natomiast wiedziala od poczatku ze urodzi Dawidka, odrzucalo ja od slodyczy rzeczywiscie ale cos jej w srodku mowilo ze beda mieli syna. Dziewczyny na dwoje babka wrozyla. Dobra wiadomosc jest taka ze podobno ma sie troche ocieplic, jeszcze jutro bedzie tak ponuro a pozniej troszke ladniej. i tego sie trzymajmy!

kurcze dzis 20dc a juz boli mnie podbrzusze i krzyz a piersi wcale wiec nie wiem czy szybciej dostane czy jak... ehhh a do tego przez ta pogode jestem strasznie senna

Gość NASZA TABELA
******************************************************** *** ******************* NICK .........WIEK ..............OSTATNI OKRES ...............SKĄD ********************************************************* **************************** EWELA125........21.................26.07................. ....dolnośląskie KASIULA1983.....27...............29.07............ ........małopolska AGA_TON.........26.................01.08.............. .. mazowieckie KAMA26...........28................04.08................ .....dolnośląskie INKA LINKA.......22................11.08.....................opol skie ANKA76............34................12.08............... .........śląskie MOONIAA123....34................15.08................... ...mazowieckie NADZIEJA86.......24.................19.08................ ......śląskie MALINECZKA.....28.................20.08............... .. ...sląskie SODALITE.........35................23.08................. ....Illinois _NETI_.............27.............. 25.08................ ......lubelskie ********************************************************* *************** U D A L O 😴S I E!!! ................TERMIN ...... PLEC ********************************************************* ***************** OLCIAK_LODZ.....................11.03.2011r.............. ... .............. GREEN_DAY.........................09.04.2011r.......... .................. Bea............................................................................

Gość Bea.
Hej:) Widze ze jestem w dolnej tabeli;) Nie bylam jeszcze u lekarza i mam troche obawy sie tam dopisac ale w sumie co mi tam. Z kalkulatora wychodzi mi ze mam termin na..... 1 maja:) Wpisze i najwyzej po wizycie zmienie. Inka linka mnie w tym cyklu tez wczesniej bolalo, poza tym juz sama nie wiedzialam czy to brzuch, czy pecherz wiec ten cykl byl ogolnie zwariowany. Trzymam kciuki! Widze ze dzis kolejny dzien jesiennej pogody. Ja tam moglabym z wyra nie wylazic;)

Gość NASZA TABELA
******************************************************** *** ******************* NICK .........WIEK ..............OSTATNI OKRES ...............SKĄD ********************************************************* **************************** EWELA125........21.................26.07................. ....dolnośląskie KASIULA1983.....27...............29.07............ ........małopolska AGA_TON.........26.................01.08.............. .. mazowieckie KAMA26...........28................04.08................ .....dolnośląskie INKA LINKA.......22................11.08.....................opol skie ANKA76............34................12.08............... .........śląskie MOONIAA123....34................15.08................... ...mazowieckie NADZIEJA86.......24.................19.08................ ......śląskie MALINECZKA.....28.................20.08............... .. ...sląskie SODALITE.........35................23.08................. ....Illinois _NETI_.............27.............. 25.08................ ......lubelskie ********************************************************* *************** U D A L O S I E!!! ................TERMIN ...... PLEC ********************************************************* ***************** OLCIAK_LODZ.....................11.03.2011r.............. ... .............. GREEN_DAY.........................09.04.2011r.......... .................. Bea...................................01.05.2011 r...........................

Czesc:-) No to co dziewczynki, ktora nastepna????? Dzis mialam okropne sny, snilo mi sie ze lezalam w szpitalu, podawali mi krew, wszedzie mialam powbijane akies igly, robili mi zastrzyki... brrrrrr. Dziewczyny widzialyscie wybory miss? Ja nie ogladalam ale w necie byly zdjecia, niektore z nich to porazka. Nie wiem czy to wina fotografa, oswietlenia itp. bo na niektorych ta dziewczyna wyglada tragicznie. Co myslicie?