Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GREEN_DAY

staram sie od 1,5 roku

Polecane posty

hej nadzieja:) masz racje chyba to hormony. nawet pogoda za oknem nie pociesza... zimno szaro i na nic nie ma sie ochoty

Ja też nie,do tego mam niskie ciśnienie i już w nocy zaczęła mnie głowa boleć i nie umiałam spać.Właśnie dzwoniłam do labolatorium i są moje pozostałe wyniki,zaraz z rana je odbiorę i jadę prosto na monitoring!Ale już wiem,że ANTY TPO mam w normie-powiedzieli mi!

Czesc laseczki, Inka linka, oszczedzaj sie, twardnienie macicy moze byc zwiazane z brakiem magnezu, tez tak mialam czesto pobolewal mnie brzuch i dostalam wlasnie magne b6. Przeszlo na szczescie. Moja znajoma urodzila w pt synka - termin mialam na koniec lutego dopiero ale na szczescie wszystko jest oki - maly dostal 10 pkt. Mnie tez lapie chyba jakas depresja... Moj maz chory, jakies grypsko go dopadlo - mam nadzieje ze na mnie nie przejdzie. Pozdrowionka i buziolki!

Hej dziewczyny, Nadziejo, trzymam kciuki:) Inko Linko, słuchaj, tak jak wspomniała Pati to może być niedobór magnezu. Ja miałam w ciąży trochę przygód i problem z twardnieniem macicy miałam od 18 tc. Dostałam zwiększoną dawkę magnezu, a później specjalny magnez. Jest bardzo drogi, ale świetny, bo zawiera sześciokrotną dawkę magnezu, to Magnex B6. Koniec końców miałam jeszcze na tę okazję fenoterol, ale wszystko się dobrze skończyło, pomimo cukrzycy ciążowej i innych uroków;) mały urodził się w 39 tc cały i zdrów:), tak, że nie ma się co martwić, tylko oszczędzać, dobrze odżywiać i dbać o dostarczanie magnezu maluchowi:) Pozdrawiam serdecznie:)

U mnie jak w zegarku, no prawie, tym razem 3 dni wczesniej niz sie spodziewalam. Akluratnie na chrzcinach u znajomych, atmosfera na luzie, sami swoi, zarciki, ze my powinnismy byc nastepni, wychodze to lazienki a tam ta "przemila niespodzianka" jak co miesiac :( ********************************************************* *************************** NICK .........WIEK ..............OSTATNI OKRES........SKĄD ********************************************************* **************************** GOSIEK82....28...starania zawieszone......Pl- lubelskie, Irlandia EWELA125........21.................01.09................. ....dolnośląskie AGA_TON.........26.................02.09.............. .. mazowieckie BAUBAU............36.................07.09..........PL-po morskie ATKA87.............23.................15.09.............. ......dolnoslaskie _NETI_.............27.................19.09.............. .........lubelskie NADZIEJA86.......24..................7.11................ ......śląskie KASIULA1983.....27...............28.09............ ........małopolskie ANKA76............34................02.10............... .........śląskie KAMA26...........28................28.10................ .....dolnośląskie MOONIAA123....34................03.11.........13 cykl... ........maz. ANULEK_24.........24...................03.11............. podlaskie MALINECZKA.....28.................10.11.............. .. ...śląskie _KaSiA_...........27...........17.12..............zachodn iopomorskie KB83...............27...............21.12................ .....śląskie ANULLA1003........31................22.12............... ......Łódź MAMA URWISA.....28..............27.12.....................małopo lskie SODALITE.........35.............9.01.................. ....Illinois ***************************************************** ********************* U D A L O S I E!!! ................TERMIN ...... PLEC ********************************************************* ***************** OLCIAK_LODZ.....................11.03.2011r......córeczk a GREEN_DAY.........................09.04.2011r.......... ......... BEA.................................... 26.05.2011 r .......synek INKA LINKA............................16.06.2011r................ .. PATI....................................09.06.2011r...... ...............

hallloooo jest tu ktoś? U siostry jakoś dziwnie nic jej się nie rozwinęło z tego plamienia ma 37dc wczoraj poleciała jej tylko kropelka a w pon powinna dostać. Mówiłam jej żeby poszła na bete ale ona jest strasznie sceptyczna. Dzisiaj idzie do lekarki na usg i wizytę zobaczymy co jej powie myślę że beta to najlepsze rozwiązanie.

Witam,nie umiem skopiować tabelki,a moja data@jest zła,Sangria złą tabelkę wkleiłaś!Trudno Byłam u lekarza testosteron itp.mam dobre o dziwo.Reaguję na leki.:)Endometrium pogrubione,pęcherzyk9mm i rośnie.W piątek jadę na zastrzyk,na pęknięcie pęcherzyka,a w niedzielę do kliniki,na usg(bo tam lekarz ma dyżur),żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł!A w sobotę i niedzielę przytulanki mają być rano:)Trochę pora głupia,no ale nikt nie mówił,że będzie łatwo!:) Ogólnie jesteśmy trochę nerwowi,na tą służbę zdrowia,że tyle kasy na to idzie itp.:(

hej nadzieja ja nie wklejalam tabelki :PPPPPPPP Kasia to moze nie wszystko u siostry stracone?mi tez pozno wyszedl test.. humor mam do bani dlatego nic wiecej nie napisze...

Ah....Sangria przepraszam:)To miało być do Sodalite:) Sangria co się dzieje,że nie masz humoru? Sodalite szoda,że się nie udało,może następny cykl będzie szczęśliwy!

Bo zazwyczaj po clo i monitoringu jest inseminacja bo po to się to robi. Jeszcze się nie spotkałam z tym że kobieta bierze clo pęknięcie monitoring i nie ma inseminacji. Więc dlatego się Ciebie pytam.

Nie zawsze podaje się clo tylko przed inseminacją!Clo na wywołanie owulacji,potem monitoring i lekarz mówi,kiedy najlepiej współżyć.Powiedział,że jeśli się nie uda za 2cykle to będzie robił test po stosunku!Wiecie może jak to się odbywa?

nadzieja - ja wiem że clo jest wywołanie owulacji, że jest zastrzyk na pękniecie i jest monitoring tylko tak jak Ci piszę wszystkie znajome i siostra które właśnie to miały w ten właśnie sposób przygotowywane były właśnie do inseminacji więc jestem zdziwiona bo pierwszy raz od Ciebie słyszę coś takiego.

A może to się poprostu stosuje nie tylko w przypadku inseminacji!?Ja już kiedyś brałam clo,ale bez monitoringu!

ale clo - bez monitoring to porażka przecież trzeba skontrolować czy np nie będzie ciąży mnogiej czy coś w tym rodzaju ale widzę że co lekarz to inne metody chociaż u nas dużo lekarzy robi właśnie tak jak miała siostra.

Bez monitoringu miałam,bo chodziłam do innego lekarza na kasę chorych,a on tylko recepty wypisywał!Ale teraz zmieniłam lekarza i zobaczymy jak będzie!

czesc dziewczynki:) no to nadzieja trzymamy kciuki:) ja chyba zaraz poloze sie spac:) tak mnie jakos glowa boli:/

aaa no to tak jak inka trzymam kciuki żeby się udało:) inka - a Ty się połóż i może się prześpij to pomaga:) ja uciekam zaraz do domu, jutro napiszę co u mojej siostry dzisiaj lekarka powie.

Inka a może to od ciśnienia Cię głowa boli!Masz ciśnieniomierz?Jak tak to zmierz sobie,jeśli będzie za wysokie wypij sobie melisę,jeśli za niskie,albo słabą kawę,albo mocniejszą herbatę!bez cytryny:)

nadzieja mam problemy z niskim cisnieniem (100/50) juz kawke wypilam taka pol na pol z mlekiem ale i tak jakos spiaca jestem. moj za godz wraca z pracy wiec pewnie spanie mi przejdzie:)

Ja też z regóły mam niskie ciśnienie,wczoraj miałam 83/46!Strasznie mnie głowa bolała.To może wypij sobie tą herbatę troszkę mocniejszą!

Nadzieja, nie wydaje mi sie, miesiace leca i nic, moze juz nie ten wiek. Jaka Twoja data miesiaczki?

NADZIEJA86 - ustawiasz sie tam gdzie Cie jest interesujacy cie do skopiowania fragment. Klikasz na lewy przycisk myszy i idziesz (w gore lub w dol) do momentu gdzie chcesz przekopiowac. Widzisz ze gragment jest zaznaczony na ciemny kolor, klikasz prawy przycisk myszy, wybierasz kopiowanie, potem klikasz myszka - prawy przycisk, w okienko gdzie chcesz przeniesc teks, znowu wysuwa ci sie lista i wybierasz ... (u mnie jest paste, ja nie mam Windows po polsku) chyba przeniesc albo wklej. i tak masz to przeniesione bez przepisywania, zmazujesz co chcesz i nanosisz poprawki. kilka razy sprobujesz i bulka z maslem, nie wiem czy dobrze wytlumaczylam wolalabym pokazac :)