Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to już chyba bywa

Po rozstaniu, spotkania z byłym...

Polecane posty

Jakiś czas temu rozstaliśmy się, powód: kłotnie, problem z prozumieniem się i koniec końców żyliśmy obek siebie a nie ze sobą... Teraz nie mieszkamy już razem, ale widujemy się co jakiś czas (mamy sprawy do załatwienia) I teraz jest pięknie, w końcu rozmawiamy, tak jak nam się to nie udawało wcześniej, nikt na nikogo nie krzyczy i teraz wydaje mi się, że wszystko jest takie piękne ale co dalej...?

Gość do ciebie u gory
tak sie zwykle dzieje, teraz nie jestescie razem i prawdopodobnie kazde z was probuje pokazac sie z tej lepszej strony, zreszta nie macie sie o co na siebie zloscic bo przeciez nie jestescie razem. Ale wroccie tylko do siebie i prawie na pewno bedziecie znowu drzec koty. Chociaz czasami taka sytuacja moze pomoc w odbudowaniu nowego, bardziej dojrzalego zwiazku, bo teraz macie okazje na chlodno dowiedziec sie czegos wiecej o sobie, jest szansa sie zrozumiec. To zalezy od konkretnych osob. Mnie to nie wyszlo. I nie powiem ze niestety.

Nie jesteśmy razem i czuję się spokojniejsza, nie martwię się już co robi i dlaczego nie wraca, takie spotkania troche mnie "wybijaja", ale coś nas przecież łączyło i dobrze jest go widzieć...

"Nie jesteśmy razem i czuję się spokojniejsza, nie martwię się już co robi i dlaczego nie wraca" I na tym się skup. A nie na wspominaniu tego co Was łaczy albo na myśleniu o tym jak teraz jest dobrze. Robisz sobie sama kuku.

Gość ja też przechodzę to samo
bo nie byliście soba tylko ze soba a to przynosi takie właśnie efety,teraz macie szanse odbudować wasze relacje,oczywiście nie zakładając że bedziecie razem,tylko w ten sposób,dawac a nie brać może odpowiedzieć wam czy macie szanse byc ze sobą

Przede wszystkim ciesze sie ze rozstalismy sie w przyjazni (no w zgodzie :D) bo wczesniej zawsze towarzyszyla mi zlosc... zejsc sie nie zejdziemy, ale nie umiemy tego ciachnać za jednym zamachem