Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiaaaa1234

Peeling....pytanie...wazne

Polecane posty

Gość monisiaaaa1234

slyszalam ze peeling z kawy pomaga na celulit czy to prawda? jak czesto trzeba go rabic zeby sie go pozbyc??piszcie wazne....

Gość monisiaaaa1234
bo stosowalam ze spermy ale po nim skora mi sie luszczyla

Gość monisiaaaa1234
nie podszywac siee

szczerze mówiac nie wierze w takie sposoby. Tzn, pewnie w jakieś profesjonalnej drogiej klinice z połączeniem różnych specyfików, po kilkudziesieciu zabiegach i po tym jak wydasz fortune.. to może byłby efekty.

bardziej polecam zakup dobrego kremu w aptece niz jakies zabiegi na wlasna ręke stracisz tylko czas no i kawe która w ziarenkach nie nalezy do natanszych ...

coś daje na pewno i to nie musi byc kawa w ziarenkach może byc najtansza mielona z biedronki :D był tutaj kiedys topik o tym wiele dziewczyn pisalo że skutkuje, stosowaly tez banki chińskie i wiem że z kawy robiły jakąs maź którą wcierały w nogi i owijaly się folią. Nie wiem nie sprawdzalam ale dziewczyny chwalily bardzo

Wiele preparatów na cellulit zawiera kofeinę, bo o nią właśnie chodzi w stosowaniu kawy. Czy usuwa cellulit to nie wiem, bo trzeba peeling robić systematycznie, a mi niestety brakuje takiego samozaparcia... Natomiast mogę szczerze powiedzieć, że po zrobieniu takiego peelingu skóra jest bardzo miła w dotyku. Tylko trzeba bardzo dokładnie spłukać :) Mnóstwo dziewczyn pisało, że przy regularnym stosowaniu są efekty.

A co do ziarenek to racja, kawa ma być mielona, może być najtańsza, byle nie bezkofeinowa :) A swoją drogą jak robić peeling całymi ziarnami kawy?? Byłby mocno gruboziarnisty ;)

Gość świnka chudzinkaaa555
zaparzasz kawę z małą ilością wody na taką papkę,mieszasz z odrobiną mydła w płynie i w wannie na mokre ciało robisz masaż nóg-peeling,od dołu do góry i trzesz te nogi jak najdłużej szczególnie w miejscach objętych cellulitem.skuteczne:)

Gość Kryśka Walec
Robię masaż kawą pod prysznicem (do zaparzonej kawy dodaję trochę oliwki dla dzieci) potem zawijam szczelnie uda folią spożywczą i leżę przed tv tak pół godziny w cieple. Potem pod prysznic. Strasznie brudno w łazience po takim zabiegu ale warto! Skóra aksamitna przez kilka dni jak po najdroższym specyfiku. Polecam