Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dj Pozdro

elo, elo 3, 2, 0

Polecane posty

Gość kieeva123
czy ja dobrze widzę? ktoś tu rozdaje badągi???

jakoś to przeboleję bo ja jestem niepowtarzalna :P nie do porównania z innymi..niezastąpiona.....może inne są na Twoim poziomie..:) tylko ciekawe kto ...

Gość kieeva123
ale pytasz o badąg czy badąg badąg?

no tak,każdy jest troche inny,ale ja jestem niepowtarzalnie niepowtarzalna :P zapewniam Cię :classic_cool: o,i widzisz,jak nam ładnie idzie? bez fotek :classic_cool:

Gość milki uej weź skoncz
z ta "niepowtarzalną" błazenada :O

nie każdy,może być powtarzalnie niepowtarzalny..powtarzalnie powtarzalny...:P ale wkurzam pomarańcze :D i dobrze,po co czytają cudze rozmowy :D:D

ehh..no,dobra,powiem to jeden jedyny raz,bez zartów teraz : nie upubliczniam swoich zdjęć w internecie,zwłaszcza na forum,gdzie piszę osobiste rzeczy :P na meila też nie daję,osobom,do których nie mam większego zaufania ;)

obawiam się,że gdybyś zobaczył jak wyglądam,rozpoznał byś mnie na ulicy :P troche sie boje konfrontacji z ostrym,nieco chamskim "Didżejem pozdro"..prawde mówiąc nie wiem,jakiego pozdrowienia mam się spodziewać :classic_cool:

a ty tez nie wiesz,co to są te cholerne badągi? złośliwe pomarańczki mi nie powiedziały 😭

Gość tylko nie złośliwe
:p

rzadko szlajasz sie po mieście? :P no prosze,a myślałam,że taki z Ciebie kozak :classic_cool: chyba że w pubach siedzisz?

ale powiedz dlaczego? cały dzień grzejesz zadek przed kąpem? :P czy szlajasz sie tylko po blokowiskach?

jakby nie było to nie jestem tu zbyt częstym gościem :) nie widzę nic ciekawego w spędzaniu czasu na blokowiskach, nie mam kolegów uprawiających ten sport więc samotnie też nie próbuje:)

bzykam dużo kobiet poza domem, a w domu jeszcze więcej, a poza tym to rutynowe egzystencjalne pierdoły