Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deesceentraadaa

Chudniemy, ale nie głodujemy :)

Polecane posty

Mam nadzieje, że mój zapał nie okaże się słomiany :) Schudłam już 8 kg co widać w stopce, nadrobiłam jakieś 2,5. Z dnia na dzień czuję się coraz cięższa, dlatego mówię sobie stop! Od jutra zaczynam dietę. Chciałabym ważyć jakieś 57 kg. Nie stosuje głupich diet, będę jeść mniej, kolacja bez chleba i innych węglowodanów, przede wszystkim koniec ze słodyczami i postaram się pić 2 litry wody dziennie (to jest wbrew pozorom najtrudniejsze). Chce wyglądać świetnie na plaży. Jutro zważe się i zmierze, bo może wymiary się trochę zmieniły. Która z dziewczyn się do mnie dołączy? Razem damy radę! :)

Ja mam odwrotny problem za mało ważę Wzrost 176 cm Waga 58 kg Biust 86 Talia 60 Biodra 94 Chudzielce też mają kompleksy:(

własnie zjadłam pół pomarańczy i popijam wode veroni mineral jabłko ;] mimo że mam okres pokreciłam hula hopem 1000obrotów:)) jutro jade do fryzjera tylko za cholere niewiem jak sie ufarbować?

co tutaj tak cicho???????? u mnie dziś zabiegany dzień od rana w szk teraz wróciłam zjadłam obiad zaraz lece musze szorować ogromny balkon oraz schody (mamy takie szorstkie płytki i ciezko sie myje wiec szczoteczką szoruje masakra ) pewnie zejdzie mmi kilka godzin na to chociaz jeden plus bo spale kalorii troche;)

Hej laski, chetnie sie przyłacze mam 170 cm wzrostu i 67kg, chciałabym zrzucic 5 kg a 7 to moje marzenie. Jeszcze niedawno ważyłam 65 kg ale zaczełam zażerać stres i waga non stop rośnie, wiec musze jakos temu zaradzić. Pod koniec lipca ide na wesele i chce ładnie wyglądać;) W sierpniu natomiast mam urlop, wiec bikini czeka. Rezygnuje zupełne ze słodyczy, fastfoodów, słodkich gazowanych napoi, jedzenia po 17, bede pic duzo mineralnej, ćwiczyc codziennie weidera i na uda z agrafka, postaram sie choc 3 razy w tyg zazywać intensywniejszego ruchu np. rower, rolki lub bieganie. Źle sie czuję z tą moją wagą, choć nie wyglądam bardzo źle, jednak brzuch i uda pozostawia wiele do życzenia. Jak narazie dzis zjadłam tylko dwie "suche" bułki wielkości kajzerek i popijam cały czas niegazowaną. Dzis to będzie tylko tyle z jedzenia z tego względu, że muszę skurczyc mój wielki żołądek. Naszczescie popołudniu mój facet przyjeżdża, bedziemy siedziec na placu, opalać się, kąpać w basenie, wiec nie bede myslec o jedzeniu, a takie skurczanie żołądka bardzo mi sie przyda.