Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majeczka : )

Jak jest z analem?

Polecane posty

Wlasnie jak to jest? Czy uczucia sa podobne jak z seksem normalnym? Kazdego to boli zawsze? I czy penis sie tam zmiesci?

Gość to seks dla puszczalskich

Moja mama zwierzała mi się ostatnio w kuchni przy kawce , że jej wcale nie boli i że chętnie oddaje się tacie co najmniej 3 razy pod rząd. Tylko na drugi dzień ma trudności z utrzymaniem stolca :(

Gość qweqweqw
jak sie popieści to się zmieści (ps. tam się zmieści wiecej niż w ciepce :)), dla faceta fajniejsze doznania bo ciaśniejsza dziurka no i coś innego niż "wersja standard'

Gość fdfdfsfxgdxhazgv
a ja musze powiedziec, ze do ost razu z tym rodzajem sexu nie bylo u mnie zadnego problemu. zawsze dbalam o higiene itd. ale ost jak sie w ten sposob kochalam z moim chlopakiem to w pewnym momencie zaczelo byc bardzo slisko i zaczelo tak ciapkac i wiecie co to bylo. przerwalam i zaproponowalam prysznic, nie wiem dlaczego tak sie stalo nigdy wczesniej tak nie bylo. zrazilo mnie to troszke i mojego chlopaka pewnie tez :(

To jak z podlewaniem ogrodu gdy zakładasz szlauch na kran zdaje się że nie wciśnie się a jednak ;)