Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rannnnyyyyy

WŁAŚNIE ROZJAŚNIŁAM WŁOSY.....I......

Polecane posty

Gość o rannnnyyyyy

wyszły mi kurczakowe buuuuuuuuuuu 😭 czym mam to rozjaśnić????? nie nałożę rozjaśniacza bo moje włosy już tego nie wytrzymają :( znacie jakieś płukanki itp??? :(

Gość idz do fryzjera

jaki byl kolor wyjsciowy twoich wlosow i jakim rozjasniaczem rozjasnialas? chodzi mi o wode utleniona ile miala procent. jestem fryzjerka

Gość o rannnnyyyyy
mam złe dośwaidczenia z fruzjerkami... zawsze robiły włosy inne niż chciałam mieć. Pytam się o rady, nie potepiajcie mnie :(

Gość idz do fryzjera
miła jak zawsze - masz urodę typowo słowiańską

Co do koloru to zawsze jestem zadowolona jak wychodzę od fryzjera jednak nie potrafię zrozumieć dlaczego jak mówi się im podciąć 1 cm to tną 6;/

chce ci pomoc wiec odpowiedz na pytania to sprobuje:)

Gość o rannnnyyyyy
rozjaśniacz joanna, miałam ciemny blond, chyba za krótko trzymałam:(

Gość idz do fryzjera
miła jak zawsze- to dlatego żeby nie było 'oj prosze pani to moze jeszcze z centymetr bo ja nie widze żadnej różnicy...' :P

Farbowałaś rozjaśniaczem? Jeśli tak to nic z tym teraz nie rób daj im odpocząć miesiąc przynajmniej najlepiej dwa może to coś się jakoś wypłucze chociaż po rozjaśniaczu to wątpię a potem zafarbuj na popielaty blond powinien dobrze chwycić na takim żółtym.

to dlatego żeby nie było 'oj prosze pani to moze jeszcze z centymetr bo ja nie widzę żadnej różnicy...'' właśnie ja tej różnicy nie chce widzieć:D matko joanna to najgorsza firma na rynku razem z palet

Gość o rannnnyyyyy
łomatko toć ja z domu z taka jajecznicą na głowie nie wyjdę:/

Gość idz do fryzjera
ja bym w życiu nie bawiła siew blondy i rozjasnianie w domu... ja rozumiem zescie o ton nizej ale nie rozjasnianie! nie baw sie z włosami autorko tylko idz do porzadnego fryzjera po porade...

a ile trzymalas? jest taki specjalny szampon niebieski z joanny ktory likwiduje nieporzadany kolor niedostepny w sklepach ale na allegro chyba bedzie (uzywany w salonach) dzis mozesz umyc szamponem przeciwlupiezowym najlepiej head&shoulders i przytrzymac go z 5min. nie da efektow od razu ale zzera kolor. jak chcesz efekty szybko to jedynie farba platynka lub jasny blond.. W ZADNYM WYPADKU ROZJASNIACZ bo je spalisz

Gość idz do fryzjera
miła jak zawsze - ja zawsze scinam tyle ile kto chce... masz jak chcesz i tyle, musisz zmieniac fryzjera...

Gość idz do fryzjera
eve dobrze pisze... u nas to sie nazywa toner - ten szampon w niebieskim odcieniu, on neutralizuje niepozadany odcien....

Gość o rannnnyyyyy
dzięki, spróbuje

Gość idz do fryzjera
autorko amozesz wrzucic fotke teraz i po zastosowaniu tonera????? jestem ciekawa jak to wyglada teraz i jak bwedzie po!!!

a z farba nie musisz czekac, sama klientkom rozjasniam wlosy najpierw rozjasniaczem potem klade platynke od razu i sama sobie tez tak farbuje i jest pieknie:) klientki zadowolone:)

Gość idz do fryzjera
miła jak zawsze ... ;) jak to sie mówi, co kto lubi...

Gość idz do fryzjera
eve22 ja tez tak mialam robione po balejazu, efekt o niebo lepszy, nienawidze tych pomaranczowych odcieni po rozjasnieniu...

Gość idz do fryzjera
dlaczego?

idz do fryzjera- po pierwszym myciu nie widac znacznej roznicy ale po kilku juz tak. najlepiej trzymac go na glowie kilka minut wtedy efekty beda szybciej widoczne

Gość idz do fryzjera
eve22 no tak, wiadomo trzeba potrzymac kilka minut i spłukac... to z reszta u nas nie nazywa sie szamponem...