Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o rannnnyyyyy

WŁAŚNIE ROZJAŚNIŁAM WŁOSY.....I......

Polecane posty

skądś znam ten problem... ja rozjaśniałam u fryzjera... na odrostach kolor rewelacja a reszta kurczaki... zastosowałam szampon ten niebieski o którym piszecie i niebieską odżywkęi efekt był owszem ale właśnie na odrostach... na kurczaki pomogła platyna!!! i to w tej sytuacji jedyne wyjście!!!

powiem tak wam na przyszlosc. lepiej rozjasnic do zoltego koloru i pozniej wybielac farba lub szamponem niz rozjasnic do bialosci gdzie wlosy dostaja najbardziej w du.e:) i potem sie lamia i wypadaja. rozjasnianie wlosow jest najgorsza forma farbowania wlosow ale to chyba kazdy wie:) pozdrawiam

Gość idz do fryzjera
ja tam w ogóle nie polecam rozjasniania całosci włosów, jestem zwolennniczka balejażu i to tylko T sekcje ... naturalnie i nie niszy sie włosów... przynajmniej nie po całosci :)

Gość idz do fryzjera
po tym rozjasnianiu góra 3 tyg i masz zakurwisty czarny odrost, no rzygi.... ja mialam robiony bajejaz z pol roku temu i pieknie odrasta, - tak ze tego odrostu wcale nie widac a włosy sa zdrowe i lśniace!

Gość idz do fryzjera
w zasadzie teoretycznie rozjasnianie nie mozna nazwac farbowaniem... bo to jest wyciąganie pigmentu z włosa!

wiem:) tak po prostu uogolnilam odnosnie farbowania i rozjasniania:)

Gość idz do fryzjera
tak jakby za 2 tyg koncze szkołe, mialam praktyki ostatni rok... ale sama nie wiem czy chce sie tym zajmowac na powazne...

Gość idz do fryzjera
a jutro robie bratu balejaz na czepek -- jako jedno z zaliczen hyhy bedzie masakra :P

Gość idz do fryzjera
oki milo sie pisalo lece 🖐️

tez nie bylam pewna na poczatku czy chce to robic ale w sumie teraz lubie to co robie. ta praca daje mi satysfakcje:) uciekam dobranoc

Gość marlut
joanna w szarej butelce ,niweluje żółty odcień włosów.jest napisane ,ąe to szapon do siwych i rozjaśnianych,kosztuje 8 zł.dostepny w zwykłym tesco.do kopletu jest także odżywka.