Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sensie relaksu

Do ŻYCIOWYCH kafeterianow,czy to ma sens??

Polecane posty

Gość w sensie relaksu

Czy taki związek ma jakieś szanse na przyszłość Pani Doktor(dietetyk) i barman dwa lata od niej starszy??

a w czym widzisz sprzeczności.Jak ma badaga odpowiedniego i wspaniały charakter niczemu nie przeszkadza.A Tobie?

Gość ciotkapetunia
dietetyczne drinki będą doić :D:D:D

Gość barman to nizsza klasa spolecz

Gość proszę was baaardzo o pomoc
wedlug mnie ona powinna sie brac za jakiegos prawnika,a on za fryzjerke i gita :D

Gość proszę was baaardzo o pomoc
ta nie wybiera,a wyobraz sobie w przyszlosci jak sie beda klucic, ona wypomni mu ze zmarnowal jej zycie,nie ma szans,zreszta ta kobieta widzi porzadnych mezczyzn a on same gowniary przebrane z a 20 i 40 przebrane za 40.

Gość dwa rozne swiaty
nie ma szans,inne tematy,inne poglady,inne zycie

Gość w sensie relaksu
dietetyk to nie doktor?? oczywiscie ze tak akademia medyczna obowiazkowo skonczona,a kto to niby jest?

"W Polsce można uzyskać tytuł licencjata bądź magistra dietetyki kończąc ten kierunek na akademii lub uniwersytecie medycznym. Pokrewnym kierunkiem jest technologia żywności i żywienie człowieka. Istnieją jeszcze miasta w których można ukończyć szkołę zawodową uzyskując tytuł technika dietetyki." - Studia medyczne trwają 6 lat. ;) A tutaj 3 bądź 5.

Gość przeciez na dietetyka
to trzyletnie licencjackie i jeszcze 2 lata magisterka

Jak się kogoś kocha to zawsze temat się znajdzie :) tym bardziej w przyszłości jak ma się już rodzinę:) a od osoby wykonującej inny zawód można się wiele nauczyć :) i rozmowy nie będą monotematyczne :P :D a barmani zawsze mają wiele do opowiedzenia w końcu wiele osób im się zwierza :P

Gość w sensie relaksu
dobra moze i nie doktor to i tak o mnie nie chodzi,tylko jestem ciekawa jak wyglada taki zwiazek ona po studiach a on po zawodowce

Gość hhee
No jasne, pani doktor, tak samo jak: # analityka medyczna, # dietetyka, # fizjoterapia, # pielęgniarstwo, # położnictwo, # zdrowie publiczne. Wszystko to można skończyć na akademii medycznej i być "doktorem". Dowcip dnia: -Pani jest Doktorem? -Tak pielęgniarką Doktorem. Dowcip na jutro: -Pan jest Doktorem? -Tak, barmanem Doktorem. Leczę zbłąkane dusze przy barze.

Gość ja pierdole444566
carrie ale doktorat to sobie potem mozesz napisac z czego chcesz :o ty jakas niedorobiona jestes :o

Gość w sensie relaksu
no i teraz sie wydalo ze nie ma szans :( ja jako barman po zawodowce nawet nie wiedzialem,ze dietetyk to nie jest doktor :( jak moge jej delikatnie powiedziec zeby nie marnowala sobie zycia ze mna?

Gość ja pierdole444566
carrie DOKTOR to jest tytuł naukowy (a nie lekarz co leczy ludzi) i autor napisał to jasno, czysto i przejrzyście. ty jakas głupia jestes..

Gość ja pierdole444566
dietetyk lekarzem nie jest, ale doktoryzować się może zawsze :o