Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loveeestory

tanczyla z innym, usmeichala sie do mnie.

Polecane posty

Gość loveeestory

prosze Was Drogie panie o rade. a mianowicie, poznalem jakies pol roku temu dziewczyne, mieszkamy jakies 20km od siebie i dlatego zdarzylo nam sie kilka razy spotkac sie przypadkowo w klubie n adyskotece. nie bede opisywal perypetii naszych znjomosci, raz ona mnie olewala, innym razem ja ja, zdarzalo sie ze pisalismy zer osba mile i czule, zdarzalo sie ze troche inaczej. ostanio znowu ja spotkalem na impreze. jak przechdzilismy obok siebie do sie do sie obydwoje usmiechnelismy, powiedzielismy: czesc, pozniej stalem przy barze i zauwazylem ze ta dziecwzyna bawi sie z nnym chloapkeim, gdy mnie zauwazyla, usmiechala sie do mnie, tanczyla ztamtym ale patrzyla wmioim kierunku no i sie slicznie usmeichala. i tak bardzo czesto. potem ja zacząlem bawic sie zkolezanka (mysle:nie bede stal przy tym barze jak oferma i sie na nia patrzyl), no i podobnie tak bylo, ja patrzylem sie na nia, usmiechalem sie do niej, ona na mnie, praktycznie caly czas mielismy kontakt wzrokowo-usmiehcowy. no i tu moje pytanie, co ma znaczyc? takie zachowanie? jak mma to interpretowac>>>??

Gość ale z ciebie ciapa
:O dała ci przyzwolenie żebyś podszedł do niej i np. poprosił do tańca lub zaprosił na drinka

Gość loveeestory
no moze i tak. ale jak mialem to zrobic skoro ona bla z tamtym? dodam ze bardzo zaluje tej sytuacji, bo interesuje mnie ta diewczyna....

Gość loveeestory
no napiszcie cos jeszcze dziewczyny, prosze Was..!