Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don Amigo

Zakochałem się jak zagadać?

Polecane posty

Gość Don Amigo

Uchodzę za dość kontaktowego faceta, może nie jestem cassanovą ale na brak powodzenia nie narzekam. Ostatnio spotkałem kobietę swych marzeń jest piękna. Przy niej kompletnie tracę swoją pewność siebie. Nie wiem kompletnie co robić

Gość _Tęsknię za Nim_
ja też tak mam przy facecie, który mnie się podoba:) to chyba normalne, że chcemy wypaść jak najlepiej i dlatego mamy "paraliż":P

Gość Don Amigo
dodam że znamy się z widzenia ale ona chyba kompletnie nie ma pojęcia o moim istatnieniu

Gość Don Amigo
pracuje jako bufetowa na dworcu PKS w Puławach a ja handluję mięsem z samochodu na pobliskim bazarze i wpadam tam do niej na kartofle z tłuszczem :)

Gość Don Amigo
:( napisałem dla niej wiersze a nawet nie mam jak jej ich podarować

Gość Don Amigo
nie ma to jak nieudany podszyw, nie zazdroszcze głupoty

Gość doradcaduchowy
spróbuj je przesłać mentalnie z duszy do duszy :)

Gość _Tęsknię za Nim_
śmieszne są podszywy:D nie przejmuj się, przecież i tak łatwo je rozpoznać:) myślałam, że się znacie

gdyby się tak dało.... nie no jak ją spotykam na mieście na imprezach czy na uczelni to dosłownie nie wiem co ze sobą zrobić

Gość miśkarolek
nic nie rób ze sobą rób to z nią :D

no to dawaj, ja zawsze jakos staram sie znalesc droge do osoby co mi sie spodobala...mimo ze jestem dziewczyna, to staram sie podrywac ! moze wspolni znajomi jacys ?

kapusta89 a w jaki sposób podrywasz, chyba wy dziewczyny macie trudniej np chyba nie wyrwiesz nikogo na ulicy?

no bezposrednio na ulicy nie...ale kiedys podobal mi sie koles, spotykalam go ciagle po drodze u mnei w miescie. no i wdzialam z kim sie zadawal, poszukalam nieco na portalu pewnym spolecznosciowym, zaprosilam ....i sam zagadal :D na uczelni podrywam tez, siadam kolo ofiary i zawsze jest temat ze, sory kiedy jest egzamin albo "jakie nudy" ....

Gość woman with the kiss
wiersze;)? najlepiej zwiń w rulonik..i zawiąż wstążeczką i podaruj przy pierwszym spotkaniu..lub po pocałunku:)

Gość Filip K2789
mam ten sam problem, ktoś pomoże?

Gość 1234567890.......
odwieczy problem;)

Autorze, zagadaj do niej mniej więcej w ten oto sposób: Cześć Maleńka! Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść przed Tobą jeszcze raz? :) A tak na poważnie - zaproś ją na spacer przy blasku księżyca i gwiazd. A następnie wyciągnij gitarę zza pazuchy i zagraj jakąś serenadę.

Gość Ulslalala ualla
Albo wytrzasnij z zaczarowanego kapelusza bialego rumaka,i powiedz,MOGE BYC TWOIM KSIECIEM

Gość od razu szufladkują
Jak się znacie z widzenia to zacznij sie witać - w sensie "cześć" - zapamięta. Kobiety równiez rozpoznają ludzi z widzenia, uwierz. Jak już będzie wiedzieć o "Twoim istnieniu" przy okazji czy to na uczelni czy imprezie zagaj rozmowę... ot tak "co słychać" "jak leci" "ale cholerny upał"... Nawiążesz nić porozumienia już nic nie stoina przeszkodzie by przy kolejnej pogawędce zagaić - a może gdzieś skoczymy - lody, spacer, piwo, kawa w zależności od okoliczności. Powoli do celu, przełam się.

Gość Ja nie wiem w czym problem
podchodzisz i zagadujesz, ot cała filozofia