Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce mi się żyć...

Zastałam Go w łóżku ...

Polecane posty

Nie wiem jak sobie poradze z tym...jest mi tak ciężko ze nawet nie wiem z kim pogadac bo mi wstyd siedze sama z butelka whisky..i mam ochote sie zabić.....Jestem a raczej byłam z facetem 3 lata były zaręczyny planowalismy slub na czerwiec 2011....Mieszkamy ze soba 3 lata i nigdy nic nie zauwazyłam zeby było cos z nim nie tak....ale niestety ostatnio przkonalam sie o tym...Pojechalam do pracy okazało sie ze z powodu awari mamy wolne...wracam do domu i zastaje mojego faceta z innym w naszej sypialni.!!!!!K***wa jak to boli Ja Pier****le.....dziewczyny nie dam rady być sama z tym.....

Gość gracha
paskudne,ale lepiej,ze dowiedziałaś się teraz,niż po ślubie,wywal go z domu

Gość uhuhahaha
z innym pol biedy gorzej jak z inna :P

Gość SavageMephisto
Współczuję Ci z całego serca. Wypierdziel tego delikwenta z domu. Dobrze, że to się stało przed ślubem. Bądź silna!

Juz sie wyprowadzil kazałam mu....boze to takie oblesne ze z facetem nawet go nei znałam....nigdy bym nie przypuszczała nie podejrzewalam nawet w łozku nie dal mi do myslenia ze lubi jakies dziwne zabawy....Ja go kocham tak bardzo go kocham zycie bym za niego oddała a On zrobil mi takie swiństwo.....najgorzej powiedziec o tym rodzinie i znajomym jak zapytaja co sie stalo.....nei wiem co robic;((((

Gość znajomym powiedz, ze
zerwalas bo jednak okazał się gejem

Gość geisterfahrer.
Przesadzasz. Ja tam bym nic przeciw nie miala.Nawet bym namowila zeby uprawiali sex przy mnie ;p Takie cos moze byc na maxa podniecajace.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
naprawdę? a ile z nim byłaś?

Gość gracha
nikomu nie musisz sie tłumaczyć! przeszłość i tyle

Dla mnie to nie jest normalne ...byłam z nim 3 lata On ma 29lat Ja 26...dzwoni....ciagle dzwoni przeprasza ze wszystko mi wyjasni ze tylko mnie kocha itp itd juz dostalam 4 bukiety przez 3 dni....k**wa nie wiem co robic z jednej strony jak wyobraze sobie jego i ze ktos go w du**e zapina to obrzydzenie mnie bierze a z drugiej tak bardzo go kocham

Gość wtrętne i współczuję
ja bym go olała. zapomisz, a on znów spróbuje :O

Gość jesteś ci*pa zwykła
jak byś go choć trochę kochała to bys z tego nie robiła afery widocznie byłas tak zapatrzona w siebie ze nie interesowało cie to co on lubi co go kręci itd ..

Gość wtrętne i współczuję
oczywiście, mogła poeksperymentować wcześniej z marchewką w jego odbycie. :O co za palant! współczuję Ci bardzo.....

Nie prawda!!!!Rozmowa byla podstawa w zwiazku naszym zawsze rozmawialismy o sprawach łózkowych kto co lubi i szlismy na kompromisy........Poprostu dla mnie to jest straszne i nie mam o tym z kim pogadac i jest mi ciezko bardzo!!!!

Bylismy szczeliwim swietnie sie dogadywalismy i w łózku i w zyciu....czy to moja wina ze tak postapil?gdyby wiedzial ze ze mna mozna o wszystkim pogadac i zawsze mogl mi powiedziec o tym ze kreca go faceci ze moze byloby inaczej ale teraz jak go zobaczylam to nadal jestem w szoku...moze potrzebuje czasu,moze przyjac przeprosiny i porozmawiac z nim....sama nie wiem

Gość wstrętne i współczuję
do jesteś cipa zwykła - napisz coś o sobie, czy gdybyś miał dziewczynę uprawiałbyś też seks z facetem, i czy to jest dla ciebie naturalne ? z tego co piszesz widać, że kawał skurczybyka z ciebie(ujmując rzecz jasno - chama)!

Najgorsze jest tez to ze moja jedyna przyjaciolka jaka mam wyjechala zagranice na miesiac i nie moge z nikim o tym porozmawiac....bardzo mnie boli łzy lecą mi na maxa nie moge wytrzymac dlaczego to spotkalo akurat mnie bylismy tacy szczesliwi bylo idealnie.....a teraz pozostal mi przed oczami ten straszny obraz z naszej sypialni;((((zwariuje

Gość nie wariuj
zrób sobie dobrze sama :D

Akurat nie jest to dla mnie smieszne....prosze nie pisac takich bzdur bo Tobei tez napewno w takiej sytuacji nie bylo by do smiechu!!!

Zadzwoniłam d bo inaczej do niego(po butelce whisky bo inaczej nie potrafilam);( umowilam sie z nim na jutro na rozmowe....boje sie ale chyba powinnam z nim porozmawiac .....jestem załamana

Gość nie wariuj
no wybacz, ale skoro to widziałaś, to chyba wpadło ci na myśl, żeby się trochę z tego pośmiać. 3 lata wspólnego związku, i nagle okazało się, że facet ma gejowskie upodobania. pomyśl, co by było gdybyś miała z nim dzieci. możliwe, że z nich też by wyrosły pedały :D

Gość dsfdsafas
a ten drugi to fajny był?

Jak ochłone to moze bede sie smiala z tej sytuacji ale jest to przykre gdy jest to osoba ktora sie kocha....moze powinien isc na terapie jezeli tego chce...mówil mi ze mnie kocha ponad zycie ze tylko Ja sie licze ze chce slubu i ze jak sie spotkamy to mi powie o swoim problemie i o tej sytuacji ze nie chce mnie stracic....Ja tez nie chce go stracic ale nie bede potrafila byc z kims kto za moimi plecami zapina DU*PE innemu facetowi!!!!masakra

Nie wygladal jak gej ale byl bardzo zadbany wysportowany przeprosil ubral sie i wyszedl.....wyszlam do kuchni po tej sytuacji i awanturze kazałam im wypiep***ac

Gość brązowy!!!
napisz jak przebiegła rozmowa i jak się tłumaczył. jestem ciekawa co wymyśli. dla mnie prawda jest taka, że jest gejem, ale chce w tobie znaleźć 'przykrywkę'. przybierze personę męża dla społeczeństwa, znajomych a za plecami bedzie posuwał kolesi. niestety - tak to najczęściej wygląda. taki kraj - mało tolerancji...

Gość daj im obu
dupy bedzie fajnie

Gość daj im obu
ludzie to prowokacja na ch..uja@!! :DDD

Gość nie wariuj
też o tym pomyślałam. gdyby nie była to prowokacja, to autorka nie potrafiłaby z rozpaczy o tym pisać, jeśli by sie przejęła :P

Tez tak myslalam...wiem ze jak by ktos sie o tym dowiedzial to wszyscy by go znienawidzili a napewno rodzice ktorzy sa bardzo religijni....Wygladało to tak ze wchodze do dome i slysze jakies dziwne odglosy ale nie jęki ...wchodze do sypialni a Moj lezy nago na łózku z kolesiem nagim ktory dotyka go i caluje gdy mnie zobaczyli zbledli i szczeki w dól odrazu szybka akcja w sensie moje krzyki co tu sie ku*wa dzieje itp itd Moj facet kochanie wszystko Ci w wytlumacze itp a tamten sorry to ja juz pojde Ja ze wypierd*j i wyszlam do kuchni by na to nei patrzec,..;(