Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chce mi się żyć...

Zastałam Go w łóżku ...

Polecane posty

Jaka prowokacja nie rozumiem ?

Gość nie wariuj
heheh, dobre! :D a daczego akurat do kuchni wyszłaś? ;)

Jest mi latwiej tym pisac bo juz 3 dni trzymam to w sobie i jestem po alkoholu,prowokacja czego?bo nadal nie rozumiem

Jakie to ma znaczenie.. ?bo tylko tam pale a przy takich nerwach musialam zapalic

Gość nie wariuj
porażka, po 3 dniach taki widok rzechodzi? można sie przyzwyczaic, znaczy się ;)

NIe wiem czego oczekiwalam piszac tutaj na forum....sprobuje zasnąc jutro bede sie z nim widziala chociaz nadal nei wiem co zrobic bede musiala podjac decyzje;(((((

Gość u57ub7u
co do tego, że Cię kocha - pewnie kocha. Tylko że To zapewne jest silniejsze od niego. Za rok, za dwa sytuacja się powtórzy. To jest natura, tego nie przeskoczysz. Jemu jest na pewno jeszcze trudniej niż Tobie. Skrzywdził Ciebie, wstydzi się tego kim jest, obłęd.

Gość przykre to ale
aż tak bardzo go nie potępiam. Bo myślę, tak jak "brązowy!!!", że facet jest gejem i nie dziwię się, że ze względu na polsko-katolicką tolerancję chce się ożenić z kobietą. Współczuję Tobie ale jemu też. Może to marne pocieszenie ale gdybyś go przyłapała z babką to byś w sobie szukała winy, że jesteś mało atrakcyjna albo coś. W każdym razie porozmawiaj z nim ale ja raczej przyszłości Waszemu związkowi nie wróżę.

Witam, widzialam sie z nim rozmawialismy powiedział mi ze od jakiegos czasu przychodzily mu mysli zwiazane z innymi facetami jak to jest w łóżku itp,dowiedzialam sie rowniez ze chodzi na terapie juz jakis czas i to lekarz powiedzial mu zeby sprobował bo inaczej sie nie dowie czy to tylko fantazje czy naprawde pociagaja go faceci,teraz juz wie ze jednak to tylko fantazje i ze nie podoba mu sie w łózku z facetem....zapewnia mnie ze mnie bardzo kocha i musial sprobowac z innym by dowiedziec sie czy jest gejem .....przebaczyłam mu i ide z nim na terapie,mam nadzieje ze dobrze zrobilam.....niestety rozum nie idzie w parze z uczuciami i moje uczucia wygrały bo naprawde bardzo go kocham.dzieki za porady

Gość psotka dorotka
oj kochana robisz wielki błąd, ale powodzenia życze

ten związek na dłuższą metę nie miałby i tak szans. Facet jest biseksualny. Ale u facetów bi tak to zazwyczaj bywa, że z wiekiem (gdzieś około czterdziestki) wybierają zazwyczaj definitywnie wariant homo. Dobrze więc, że Cię to teraz spotkało, a nie na przykład po ślubie, czy po dziecku.

Gość szprotka m
Zadna rada nie pomoze, bo dziewczyna jest zakochana i w kilka dni wybaczy nawet taka "zbrodnie". Za jakis czas on sprobuje z inna kobietą, żeby sprawdzić czy to tylko fantazje, a ona mu wybaczy, bo przeciez chodzi na terapie i lekarz mu kazal. ja nie mam nic do gejow, ale to nie tlumaczy zdrady. Mimo wszystko życzę ci zeby ci sie zycie ulozylo, wybacz, ale nie z nim.

Eh, jaką babą trzeba być, żeby facet zainteresował się innym facetem? :o Toć, jeśli mężczyzna zdradza z inną kobietą znaczy, że ma jeszcze choć krztynę złudzeń...

Gość Znawca pederastów
Facet wcisnął ci ciemnotę a ty łyknęłaś to jak gąska - lekarz mu zalecił spróbować z facetem :) błahaha. Bądź czujna to jeszcze nie raz zobaczysz jak obciąga innemu albo bolcuje go w kakao. Sorry za szczerość.

NO WEZ CHYBA MU NIE WYBACZYSZ KOBIETO, ON SIE OKAZAL GEJEM CHYBA ZE JEST BI, MOZE MIEC JUZ HIV'A WEZ ODEJDZ ON NIEGO, NASZUJ SIE. I TAK GO STRACILAS, OKAZAL SIE GEJEM LUB BI, JESLI MU WYBACZYL BEDZIE TAK SAMO, ZOBACZYSZ NIE WYBACZAJ MU NIE BADZ GLUPIA, ZANUJ SIE , BEDZIE DOBRZE !