Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Linka33456

Czy dla facetów uganianie się za króliczkiem jest ważniejsze, niż złapanie go:)?

Polecane posty

inną opcją jest ta, że to Ty okażesz się myśliwym, nie zwierzyną, choć On będzie myślał wprost przeciwnie :classic_cool: ale do tego potrzeba dużo samokontroli i bardzo wyraźnie określone granice, których pod żadnym pozorem przekroczyć nie można, bo inaczej katastrofa murowana ;-)

Gość ona2525
dzieki chlopaki cos ztym zrobie , bo tak nie moze być ...albo powiem mezowi , bo w koncu to jego kolezka..

Gość kdbm-236854743.exe
wolanie na puszy jestes idiotka, mieszkalem w Stanach i takie oskarzenie o molestowanie mi sie przytrafilo, chociaz staralem sie tylko nawiazac znajomosc, i to to najgorsza rzecz jaka mozna zrobic osobie wiec uderz sie w ten pusty leb. A jesli sie przespalas z nim to tylko twoja wina, jesli jestes naiwna to teudno

Gość ona2525
o ile mi wiadomo wołanie na puszczy jest...facetem

Gość wołanie na puszczy
do kdbm: Jeśli tak ją podrywałeś w jaki sposób się wypowiadasz, to nic dziwnego że cię oskarżyła. Do tego potrzeba pewnego wyczucia, którego pewnie ci brak. Pewnie nie rozumiałeś jej przekazu werbalnego i niewerbalnego żebyś dał jej spokój. Też mieszkałem w stanach i to dość długo. I jeszcze jedno, jeśli nie zorientowałeś się że jestem facetem, to jak mogłeś się zorientować, że ona nie życzy sobie twojego podrywania. Faktem tez jest że stany pod tym względem sa wyjątkowo pokręcone i tym bardziej trzeba byc ostrożnym. Ale to nie jest temat tego topiku.