Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barrbadoss

co myslicie o zwiazku ON 18 ONA 23

Polecane posty

Gość barrbadoss

Spotkali sie gdzies w polowie drogi... on powazniejszy niz jego rowiesnicy, ona nie spieszy sie do zakladania rodziny, podejmuje drugie studia. czy 5 lat roznicy to duzo? Prosze o komentarze:*

Gość 12345654321
jak ona nie myslis o zyciu zbyt powaznie to taki malolat moze byc gorzej jak dziewczyna w miedzyczasie dojrzeje bedzie chciala stabilizacji a on jeszcze mlody

Gość barrbadoss
a niby dlaczego nie moze korzystac z zycia z nia? to, ze nie spieszy sie jej do szybkiego zakladania rodziny, zareczyn , slubu nie oznacza, ze nie mysli o zyciu powaznie. przeciez teraz wiekszosc ludzi bierze slub majac okolo 30tki, jak juz maja stabilna sytuacje. przeciez jak on bedzie mial 25 a ona 30 to ta roznica bedzie wlasciwie zerowa..

Gość barrbadoss
przez to rozumowanie chyba dlatego jestes prawiczkiem :P wspolczuje 30latkom, ktore musza czytac ta dratsyczna prawde, ze sa juz starymi pruchnami ;)

Gość mysle ze bedzie ciezko
Ja mam 23 lata, i tak jak Ty podejmuje teraz 2 studia oraz do rodziny mi sie nie spieszy, chlopak tez jest mlodszy, ale nie ma 18, a 21. Nam jest razem cudownie, to on zaczal myslec pierwszy o zbareczynach itp. Jest dojrzalszy niz ja :) Mysle ze moze wam sie udac, ale Ty musisz byc BARDZO wyrozumiala bo moze jeszcze z niego dziecko wyjsc, zwlaszcza przy kolegach :P zawsze warto sprobowac :)

Gość tyle żżżze
ogólnie ...........to 18-latek jest jeszcze prawie dzieckiem, co 23-latka powinna rozumieć i nie mieć zapędów pedofilskich....ale może ona takie skłonności pedofilskie posiada? A 18- latek powinien dać sobie czas na dorośnięcie bez wskakiwania w używanie erotyczne , nie od tego powinno się zaczynać wchodzenie w dorosłość.........nawet najbardziej poważny 18-latek jest tylko dzieckiem i nie zna życia

Moja mama jest starsza od tata kilka lat. Są szczęśliwym małżeństwem od 25 lat. Prawiczek bez wiary Ty masz jakieś życie poza kafe? Zawsze jak tu wchodzę to Cię widzę. A poza tym Twoje spostrzeżenia stają się coraz dziwniejsze. Zaczynam się zastanawiać czy to nie są tylko i wyłącznie prowokacje.

,,W przeciwienstwie do Ciebie pracuję nierobie" A skąd Ty to możesz wiedzieć? :D

Na kafe to mogę sobie pisać co tylko sobie zechcę. Dla Twojej wiadomości studiuję na 2 kierunkach, zaczęłam pracować naukowo dla uczelni. I jestem o wiele bogatsza od mojego chłopaka. Jakieś 10 razy.

Prawiczek bez wiary po prostu zacznij zachowywać się na poziomie. Bo z czasem coraz bardziej zaczynasz przypominać kamechę i innych sfrustrowanych samców. Nie obrażaj ludzi.

Gość barrbadoss
prawiczku, ten osiemnastolatek pewnie wyglada sto razy lepiej od Ciebie :-) nie powinienes mierzyc kazdego swoja miara. to, ze rozwijales sie w zwolnionym tempie nie oznacza, ze kazdy ma taki sam problem. wez pod uwage, ze w zyciu zdarzaja sie rozne sytuacje, np. smierc bliskich, gdzie trzeba dojrzec i nie zajmowac sie glupotami. mimo wieku. dziekuje za pozostale komenatarze;*

"30 lat to stara kobieta ze zmarszczkami. " ale sobie wymyśliłeś :D " przeciwienstwie do Ciebie pracuję nierobie." chciałbym zawuażyć iż w temacie obok piszesz że ta praca nic nie daje i do tego masz się zwolnić. więc.....? :O 🖐️

Gość barrbadoss
jak juz jestes prawiku taki spostrzegawczy, to doczytalbys, ze nie wszystkie komentarze byly pochlebne. dziekuje za wsszystkie poza Twoimi, bo piszesz totalne bzdury :-)) w ogole z tego co widze to Ty jestes sfrustrowany. siedzisz na watku, ktory w ogole ciebie nie dotyczy i udajesz wazniaka. jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to najlepiej zamknij ryjek i pisz na watkach o prawiczkach :)) moze wlasnie potrzeba ci spuscic troche cisnienia, jezeli wiesz o czym mowie :P

Gość barrbadoss
prawik, to moze sie zalozmy?

A tak wracajac do tematu, ja jestem z mlodszym chlopakiem juz ponad rok i jest cudownie. Nie trzeba generalizowac, nie wszyscy faceci to zwierzeta. Pozdrawiam.

Gość barrbadoss
proponuj cos, w koncu jestes facet :-)

Gość barrbadoss
no dobra, to zacznij zbierac pieniążki ;-) jak za dwa lata dalej bedziemy razem, to podam Ci numer konta :)

na krotką metę takie jest moje zdanie ja miałam chłopaka o 4 lata młodszego i lipa straszna na początku baja jak w każdym związku niezaleznie od różnicy wieku natomiast z czasem jego młodość mnie dobijała.. nie dlatego że ja starsza ale dlatego że brakowało mu odpowiedzialności, własnego zdania no i dużo mówił a NIC nie robił. Co nie znaczy że w twoim związku musi być tak samo.. Nie znam Twojego chłopaka, nie wiem jaki jest ale moim zdaniem faceci w tym wieku nie nadają się na dłuższą metę Jeżeli myślisz o przelotnym związku to wszystko jedno jeżeli chodzi o różnicę wieku ale jeżeli o poważny związek Ci chodzi to wydaje mi się że 18 letni chłoapk nie jest na coś takiego gotowy :)