Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lekkość bytu...

Slepy, głuchy,głupi kretyn

Polecane posty

Gość Lekkość bytu...

Moj facet gada cos bez żadnego zastanowienia, potem zdziwiony, ze sie wkurwiam np: Kupuje nowy ciuch. Jego komentarz:" Cos ty to kupiła za bluzkę ,wyglądasz jak samuraj". Zmywam makijaż i slysze " jakbym wieczorem musial tyle czasu cos scierac z gęby to bym sie nie malowal" Wiec odpowiadam grzecznie deklowi, ze nie znam kobiety, ktora w ogole sie nie maluje i slysze " ja znalem taką" Szlag mnie trafil. Nie chodzi o nią i jakąś zazdrość, ale rece opadają, ze mozna byc tak gruboskórnym idiotą :/ Potem oczywiscie zdziwiony, ze go opierdalam, wlazi mi do dupy i mowi ze to żarcik. Dodam jeszcze, ze fajna babka ze mnie i widze zainteresowanie innych mężczyzn, wiec po cholere moj psuje mi humor swoimi komentarzami z dupy??? Czy Wasi faceci tez bez rozumu wyglaszaja swoje komentarze? Skąd u nich sie to bierze?

Gość a jednak trudne
Moze wlasnie dlatego daje takie komentarze, zebys nie czula sie zbyt ladna a co za tym idzie zbyt pewna, bo boi sie, ze wtedy znajdziesz sobie innego?

Gość Lekkość bytu...
Raczej nie. Wlaśnie najgorsze jest to ,ze robi to bez zlosliwosci ( to jeszcze bym zrozumial) On zwyczajnie pieprzy 3 po 3 bez żadnej przyczyny.

Gość pisz zawsze w liczbie pojedync
wpuszczaj takie komenetrze jednym, a wypuszcaj drugim. faceci są ślepi, jeśli o nich idzie, a twój pewnie nie jest znów taki doskonały i też mogłabyś mu niejedno zarzucić. :D

Gość Lekkość bytu...
Np kupuje pasek i slysze" masz pas jak do podnoszenia ciężarow" Czasami bystrzak mnie az zaskakuje porównaniami. Najwiekszy ubaw ma cora, ktora zrywa boki z jego komentek. No kretyn doslownie

Gość fhdggmmmmmmmm
no moj mi tez tak nieraz dogryza ostatnio kupilam sobie legginsy i tunike to mi sie pyta-jak ty wygladasz chuda jestem ale mialam ciasna gumke w pasie i niestety zrobila mi si emała fałdka a on od razu- ale tu masz motylki huj z takimi zartami faceci maja poczucie humoru.....

Gość on ma zapewne na imię Krzysek
? to debile, nie przejmuj się :D

Gość on ma zapewne na imię Krzysiek

Gość fhdggmmmmmmmm
kilka ray mi pwoeidzla zebym nie zmywala makijażu do łóżka a potem mowie-przeicez ja zartuje fajne żarty przestalam ich nawet słuchac a ostatnio jak mi cos poweidziala to mu odpoweidzialam- a ty za super kaloryfer na brzuchu- oczywiscie ma duzy brzuch i chcialam mu dogryz i udalo mi sie

Gość fhdggmmmmmmmm
sorry za literowke ale jestem w pracy i szybko pisze mialo byc "powiedział" "ale ty masz za to super kaloryfer...

Gość Lekkość bytu...
Nie rozumiem facetow. Ma fajna babke, widzę jak sie puszy jak jestesmy razem wsrod znajomych. I zamiast powiedziec cos milego, komplemencik to pierdoli jak potrzaskany. Z reguly to olewam, ale nieraz trafi na zly moment i jest mi zwyczajnie przykro :( Chetnie robilabym tak samo ,ale niestety nie mam takich " błyskotliwych" tekscikow

Gość horyzontalnie
wiesz, ja mam w dupie, jakie komenty on do mnie mówi. ja robię swoje 🖐️

Gość Lekkość bytu...
Jestem w sportowych japonkach i slysze " w tych bucikach to masz platfuska "

Gość ja myślę, że musisz mu
powiedzieć o jego wyglądzie, koniecznie! na pewno nie jest doskonały.

Gość fhdggmmmmmmmm
Lekkość bytu... mam tak samo a oni zerszta nie znaja sie na zartach od razu obraza nie mowiac jak sie cos zażartuje z ich narządu ze mały lub cos-wtedy to dopiero ....

Gość ja myślę, że musisz mu
skoro ci to przeszkadza, to warto popracować nad samooceną. pewnie jest marna :)

Gość heh większość facetów
w ogóle nie zauważa ze kobieta ma nową bluzkę czy fryzurę :D ale faktycznie, jak mu się twoja bluzka nie podoba to powinien to zostawic bez komentarza, wiadomo ze kobiety oczekują komplementów co do makijazu, to każdy facet mówi ze lubi naturalne ale oglada sie za wymalowanymi :P taka juz chyba męska mentalność :P dziwne jest to ze tak wiele razy z premedytacją robi ci takie przykrości, może ma taki zośliwy charakter i sprawia mu to przyjemnosć ? prawda jest taka, że jak facetowu zalezy to będzie starał sie dogodzić w kazdej sytuacji i nie będzie opowiadał takich rzeczy mnie nie mówił tego zaden facet p.s. ja się nie maluję się bo :P nie lubię z tego powou jeszcze nie nauczyłam sie tego robić zuchwale, naiwnie zarazem twierdze ze bez malowania dobrze wygladam mój facet to uwielbia, gdyby było inaczej nie byłabym jego kobietą ;-)

Gość dziewczyno nie przesadzasz
? skoro dobrze wiesz, że to takie durne żarty to nie zwracaj na nie uwagi! co innego, gdyby Ci gadał, że jesteś idiotką czy coś, ale nie rozumiem jak można się obrazić o ten tekst o makijażu..

Gość gracha
jasne,doceń siebie,pokaż mu ,że nie lubisz prywitywizmu,mój od dawna uważa,co mówi,no,czasem mu sie wyrwie

Gość Lekkość bytu...
Gdzie oni ucza sie takich debilnych zachowan? Maja dodatkowe zajecia w szkole? Kiedy sie wkurwie to zarzuca mi brak poczucia humoru. Jestemy w sklepie on zwraca sie do mnie " smoczyca" No jest sie z czego cieszyc! Wczoraj z tym makijażem mnie dobil, a ze bylam, po kilku drineczkach to niezle go sponiewierałam. Rano oczywiscie wazelinka, ale dalej mam nerwy

Gość heh większość facetów
to nie sa żarty, bo ty sie nie śmiejesz, facet powinien to uwzględnić, to jest zwykłe chamstwo, prostactwo moze faceci tak robią bo jest społeczne przyzwolenie i aby unikac konfliktu otoczenie traktuje to jako zarty ?

eee tam Mój mi powiedział któregoś razu, że nie mam gustu :) Powinnam chodzić w dresikach jego zdaniem :) Ja gust mam swój i uważam, że wyglądam dobrze :) Nie przejmuje się tymi komentarzami :)

Gość Lekkość bytu...
Wlasnie moj kretymn wlazl do pokoju i widzac ze jestem na kafiateri stwierdzil, ze pierdoli mi sie we lebie. Nie wiem za co go kocham to czlowiek z ery kamienia lupanego!! Najgorsze, ze nie umiem sie na łajzę gniewać, bo bez problemu umie mnie rozśmieszyc.

Gość Lekkość bytu...
Nie wie o czym pisze, ale dal rade" daj sobie nik japoneczka, bo masz dużo samurajskich bluzeczek" Załamka, ale sie wpasował

Gość Lekkość bytu...
Nie jestesmy malolatami Ja 33, On 36 lat, a w glowie nasrane jak u cygana w tobołku. Z wiekiem jego mozg zamiast falowac to sie skurcza!

Gość cukrowapinia
może faktycznie dłuższe przebywanie na kaffe na umysł szkodzi :D gdyby się pokusić o badania to kto wie jakie byłyby wyniki :) a nim się nie przejmuj już taka jego uroda i takie poczucie humoru [serce ]

Gość vebrb
wez mu tez cos dogadaj nie umiesz tak zeby nastepnym razem sie w jezyk ugryzl zanim powie cos głupiego jak on wyglada-ideal? jak sie ubiera? co ma teraz na sobie napisz a zaraz ci cos wymyslimy :-)

przeciez on nic takiego nie mówi :D ani Ci nei mówi żeś głupia, ani żeś brzydka, ani nic obraxliwego. moze daje Ci do zrozumienia raptem że niekoniecznie podobaja mu sie niktore Twoje ciuchy... jest sie o co obrażac?... czasami nalezy włączyć poczucie humoru, czasami przejsc w tryb "wujek Ostra Riposta". " Cos ty to kupiła za bluzkę ,wyglądasz jak samuraj" - ja bym sie uśmiala i zaczęła do niego mówić po "japońsku", ewentualnie mozesz odpowiedziec ze to dlatego że on wygląda jak gejsza :D " masz pas jak do podnoszenia ciężarow" - "przyda sie, dziś wieczorem zamierzam Ci nosić na rękach" troche dowcipu laski ;) nie warto w życiu być tak smiertelnie poważnym...

"daj sobie nik japoneczka, bo masz dużo samurajskich bluzeczek" Ty no jajeczny on jest :D dawaj jeszcze jakies jego teksty :D

wiesz co :) ja mysle ze przesadzasz, jak przeczytalam 1wszego posta to pomyslalam ze to pisze jakas sfrustrowana 20latka, ale piszesz ze jestescie po 30stce oboje. Mysle ze powinnas sie cieszyc jednak ze masz tak zabawnego faceta, ze na kazdy temat umie pozartowac. Ciesz sie, ze masz okazje smiac sie z tego co on mowi i tez obrocic to w zart, ja wiem ze faceci sa tez denerwujacy i czasami gadaja glupoty, ale ciesz sie ze chodzi usmiechniety, ze nie pije i Cie nie bije!! masz jajcarza i wykorzystaj to, naucz niektore rzeczy olewac i smiej sie razem z nim :)