Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość x54-visitors

witam was ziemianie

Polecane posty

Gość x54-visitors

Nazywam sie aki 52 , pochodze z planety x-54 , przyleciałem aby poznać wasze zwyczaje, bo mamy zamiar przyleciec tu z ekspedycja w większym gronie czy ja moge tu z wami konwersowac . KONIEC PRZEKAZU

Gość wywinę orła
ziemianie są trochę przytępawi to nie wiem czy pokonwersujesz :D ale przekaz dotarł :D

Gość x54-visitors
Statek mój schowany, śpi-odpoczywa po locie, musiałem go ukryc ponieważ z przekazów jakie docierają na x-54 wynika, że na Waszej planecie, Wasze statki zabierają nie właściciele ich i wtedy gwardziści muszą ich szukać co nie zawsze się im wydaje, co jest dla nas niezrozumiałe, po co brac nie swój statek, czyżby każdy z Was nie miał swojego staku KONIEC PRZEKAZU

Gość x54-visitors
Co to znaczy /ziemianie są przytępawi/ , problem u Was z ostrzeniem , proszę o wytłumaczenie tego aspektu KONIEC PRZEKAZU

Gość x-53-visitors
Czyżby przekaz nie dotarł nie mam odzewu , ponawiam KONIEC PRZEKAZU

topik sobie zanotuje przekaz jaki przekaz jeszcze nie dotarł fale radiowe dzis sa słabe bede wieczorem w nowym stroju:)

Gość tutajgatu
tu nadziemna stacja lokalizacji obcych w Smoleńsku ... mamy was na celowniku ...proszę pozbyć się wierzchniego okrycia i przejść pojedynczo do kontroli osobistej gdzie zostaniecie poddani dogłębnej penetracji ..wasz pobyt u nas będzie nie zapomniany :D

Gość czesc lubie tak
mój chlopak jest kosmitą, może powiesz mi czy nie z Twojej planety, on nie ma pępka...

Gość wywinę orła
przytępawi to znaczy że mózg im się zważył bo słoneczko im w dekiel przygrzało :D ostatnio na ziemi temperatury wysokie co spowalnia ich procesy mózgowe :)

Gość x-53-visitors
Mam jakies przekłamanie w przekazie Smoleńsk nie leży na Waszym KONIEC PRZEKAZU

Gość blandyneczka
co on ma zamiast pępka ? coś chyba musi mieć :)

Gość sccsddvfg
z powrotem do czubkow przerwa śniadaniowa sie skonczyla kosmito :P

Gość x-53-visitors
Nie do końca rozumiem Wasze wypowiedzi są one niezgodne z protokołem panującym na ziemi i zbyt prymitywne asbym zrozumiała ich sens, czy zbym trafiła na miejsce dla tzw. "ograniczonych" proszę o obszrenr wyjasnienie tematu KONIEC PRZEKAZU

Gość wywinę orła
co dziś na deser u Napoleonów , bo odwiedziny planuję ? w psychiatryku dobrze dają jeść i ta atmosfera pełna zrozumienia ze wkoło sami swoi :D:D:D

Gość x-53-visitors
piip piip tekst nie odczytany, nie zrozumiały ze względu na prymitywny tzw. rynsztokowy język piip piip KONIEC PRZEKAZU

Gość x-53-visitors
ziemianie być wyjątkowo nieprzychylni. ja wracać na planeta. nie móc znaleźć statek, dostać tupolewa. czy to dobra wiadomość być?

Gość samiec alfaa
ściema, prawdziwi obcy są z Zeta reticuli🖐️