Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OrAnVag

element perwersji

Polecane posty

prawie każdy ma sferze seksu jakieś myśli, które uważa za perwersyjne ;-) czego one dotyczą? spróbowaliście je kiedyś zrealizować? jak było?

mam na pewno ale jeszcze nie znalazłam adekwatnego miśka łóżkowego

Gość jak było? fatalnie
było:O miał wnieść coś wyjątkowego;) a to takie tylko zaspokojenie:O z jego strony... katastrofa😭

nikt nie odpowiada na pierwsze pytanie: co to takiego? co uważacie za perwersyjne we własnym mniemaniu? ;-)

Gość jak było? fatalnie
dla nas;) perwersja znaczy udział tego drugiego;)

rozumiem, że nie sprawiło Ci to realnej przyjemności, choć wcześniej Cię to podniecało wyobrażeniowo?

Gość .E tam....
Sprawdziłam w słowniku co oznacza słowo perwersja: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=2499458 I jeśli o taką definicję chodzi to ja nie fantazjuje o perwersjach, bo nie mam zamiaru nikogo tym szokować :p

Gość jak było? fatalnie
no nie tylko wyobrażeniowo bo spotkaliśmy się;) ale sytuacja realna była zbyt płytka żeby zadowolić strony;)

nie chodzi o słownikowe rozumienie perwersji, tylko o to co sami uważamy za perwersyjne, czyli jednocześnie i podniecające, i postrzegane przez nas jako wyuzdane, złe, grzeszne itp

Gość jak było? fatalnie
tak nie sprawiło mi to realnej przyjemności

czy w miejsce tej już spełnionej "perwersji" rozkwitła w Twojej głowa jakaś nowa? czy coś innego zaczęło zaprzątać Twoje myśli i postrzegasz to coś jako perwersyjne?

Gość jak było? fatalnie
oczywiście;) człowiek jak nie dąży to umiera - nawet kobieta;):D ale nie wiem czy zdołam to wszystko tak ogarnąć żeby i wilk syty i owca cała;) w związku móc przeżywać swoją seksualność to nie taka prosta sprawa prawda?

Gość .E tam....
"postrzegane przez nas jako wyuzdane, złe, grzeszne" Za takie uważam tylko pedofilię, nekrofilię, być może jeszcze jakąś -filię, o której nie słyszałam, a powyższe mnie nie kręcą, więc nie mam perwersyjnych fantazji. Wszystko inne nie jest wg mnie ani wyuzdane, ani złe, ani tym bardziej grzeszne.

Gość jak było? fatalnie
chcesz porozmawiać zostawiam kartagina_2@o2.pl

do: jakie to było? prawda :) do: .E tam.... jesteś w takim razie wyjątkiem ;-) albo nie zrozumiałeś sensu mojego pytania

przywiązać miśka łóżkowego do łóżka ale tak żeby był rozkraczony i powbijać mu szpilki do jajek i fiuutka a pózniej lizać i brać do ust

Gość .E tam....
"do: .E tam.... jesteś w takim razie wyjątkiem albo nie zrozumiałeś sensu mojego pytania" Oczywiście, że wyjątkowa jestem ;) Jeśli to o czym napisała petrol uznałabym za perwersją to wszystkie moje fantazje są perwersyjne :D Ale jak napisałeś chodzi o to co ja uznaję za perwersję, a nie to co inni uznają za perwersję :)

Gość .E tam....
napisałeś lub napisałaś Przepraszam nie wiem dlaczego przyjęłam, że jesteś mężczyzną.

do: .E tam... chodziło mi o poczucie dwoistości, ambiwalencji w stosunku do własnych wyobrażeń i tego jak one zostaną odebrane przez innych, zwłaszcza przez osoby, na których szczególnie nam zależy ;-) do: jak było? - sprawdź pocztę ;-)

Gość .E tam....
Hmmm, to zmienia postać rzeczy. Wszystko to o czym fantazjuję(a przynajmniej większość) uznane byłoby przez mojego męża za straszne zboczenie, perwersję i nie wiadomo co jeszcze.

bo to, czy uważamy coś za zboczone może mieć dwie przyczyny, które dość płynnie się przenikają: albo wynika to z naszych wewnętrznych przekonań, albo jest to efekt środowiska (narzuconych nam poglądów) :classic_cool:

Gość scdvfghgft
czasem fantazjuje seks z moim ojcem :P nie lubie tych mysli odrzucam je naogół ale napływają znów jak jestem podniecona .to perwersja czy zboczenie ? pierwszy raz o tym mówie :)

Gość .E tam....
Pod kątem prawnym to nielegalne, ale ja Ci się nie dziwię :) Perwersja i zboczenie to mniej więcej to samo.

Gość scdvfghgft
tzn. ze jak zrobimy to tak ze nikt o tym sie nie dowie to to nie jest zboczenie ? :P nie uważam tego za żaden kompleks mój tato jest b. przystojny i wogóle :D

do: scdvfghgft nie, tak nie należy tego rozumieć a, że tatuś jest przystojny i w ogóle - to się rozumie samo przez się :D