Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okropna pogoda./

Jak ubrać dziecko w taki upał???

Polecane posty

Gość okropna pogoda./

Ma 3,5 miesiąca i już nie wiem sama w co go ubrać, żeby mu nie było za gorąco ani za chłodno. Czapka czy nie? Napiszcie.

Gość blablablamm
Nago

Gość mama juleczkiiiii
ja ubierałam czapeczke ale potem kilka osob mi poweidzialo ze jak lezy w wózku głebokim to nie ma takiej potrzeby i zrezygnowałam bo rzeczywiscie mała sie pociła i ubieralam jej same body i skarpetki a jak było baaardzo goraco to boso

Gość chyba lepsza niz jak leje
deszcz :O ja bym ubrała samo body i nic wiecej....jesli jest w wózku to raczej na słońce nei jest wystawiony...rozłóż parasolke od słońca ....czapka nie potrzebna...

Gość chyba lepsza niz jak leje
i bez sparpet bo po co one mają być, zeby się nożki pociły :O

Gość okropna pogoda./
Okropna pogoda w sensie takim, że upalnie bardzo i oddychać się nie da. A co do skarpetek to moje dziecko ma często chłodne stópki.

Gość mama juleczkiiiii
no to skarpetki mu ubierz a jak spi to przykryj chociaz pieluszka bo wtedy wiadomo chlodniej dziecku

Gość Ja ci powiem tak
Dziecko ubiera się tak jak siebie. Lepiej dziecko schłodzić, niż przegrzać!! Każdy lekarz ci to powie, że nie wolno ubierać dzieci zbyt ciepło. P.S. Ubrać można kogoś a nie coś!!!! Mówi się "ubrać dziecko", a "założyć skarpetki"!!! Ubrać skarpetki?? To tak jakby skarpetkom nałożyć np. sweterek!!!

Gość acadalfffo
k..rwa kolejny taki sam temat, czy to codziennie pisze ta sama osoba??? Maskara jakas, matka a nie wie jak dziecko ubrac...