Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka_80

Co myslec o...

Polecane posty

Gość inka_80

Powiedzcie mi, co myslec o mezczynie 31 lat, ktory konczy zwiazek milczac? rozumiem, ze moze w wieku 20 lat to mozna sie zachowywac jak dzieciak ale w wieku lat 31? moglbys chociaz napisac maila, smsa, cokolwiek..jaka jest szansa ze taki typ w koncu kiedys dorosnie? choc raczej nie przy mnie :(

No rajca, a jaki długi był ten Wasz związek? I jaki był? Jezeli zagrał tak nie fair, to przynajmniej poznałas jaki jest. Zadna strata:-D Glowa do góry

Gość inka_80
8 miesiecy bylismy razem i juz raz tak sie zachowal, po 3,5 miesiaca bycia razem po 14 dniach wspolnych wakacji. Wtedy jeszcze jeden dzien po bylam u niego, potem odwiozl mnie do domu, wyszedl i zamilk :( potem znowu bylismy razem bo kochalam go mocno, ale widac chyba jest powtorka z rozrywki..

Gość odpowiem.....
bo faceci w większości to tchórze nie zależnie od wieku ....woli ulotnić się w ten sposób jak odpowiadać na pytania tłumaczyć się i nie daj boże kobieta jeszcze się rozpłacze przy nim ....a wystarczyłaby odrobina odwagi kultury i każdy idzie w swoją stronę

Gość odpowiem.....
inka_80...i mam nadzieję że tym razem do niego nie wrócisz jak facet znowu potraktował Cię jak nic nieznacząca dla niego osobę

Gość inka_80
dodam tylko, ze po wakacjach się nie odzywał, bo oddział Greenpeace przybył na plaże i próbowali mnie wepchnąć do morza, aby chronić ssaki morskie i to go trochę uraziło :classic_cool:

własnie Inka to pokaz mu srodkowy palec, i juz trzeciej takiej szansy mu nie dawaj. Zobacz jaki nieodpowiedzialny za uczucia innych. Nagle te 8 miesięcy puscił w niepamięc? Nie dzwon, nie kontaktuj sie. Badz twarda, zobaczysz,on wróci. Nie wiem tylko co jest powodem jego głupiego zachowania

Gość inka_80
wydaje mi sie ze sie juz znudzilam i bylam po prostu za dobra ehh :/